Menu
Your Cart

Останати артикли

Останати артикли
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 51 x 40 x 70,6 cmБоја: БелаИзработка: Сет од три фиоки изработени од висококвалитетна иверка. Погодни како дополнителен простор за во плакар*Рок за испорака 60 работни денови..
4,300ДЕН
Без данок:4,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 98,7 x 49,6 x 70,6 cmБоја: БелаИзработка: Сет од три фиоки изработени од висококвалитетна иверка. Погодни како дополнителен простор за во плакар* Рок за испорака 60 работни денови..
5,100ДЕН
Без данок:5,100ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 135 х 42 х 34,8 cmБоја: БелаОпис: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм Белата боја дава свеж и светол изглед кој хармонично се вклопува со секој ентериер.Боја: БелаОпис: Клупа изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм. Белата боја..
8,900ДЕН
Без данок:8,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 135 x 35 x 54 cmБоја: Аристон даб и сива еко кожаМатеријал: Клупа изработена од висококвлаитетна иверка, комбинирана со тапациран дел за седење.*Рок за испорака 60 работни денови..
7,100ДЕН
Без данок:7,100ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 280 x 216 x 24 cmБоја: - Сонома дабОпис: Лајсна за шибер изработена од висококвалитетна иверка 16мм*Рок за испорака 60 работни денови..
7,400ДЕН
Без данок:7,400ДЕН
ПОДНИЦА 82х190
-15 %
Димензии: 82 x 190 cm..
935ДЕН 1,100ДЕН
Без данок:935ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 160 x 22 x 30 cmБоја: Сина мат со светол ривиера даб (како на сликата)Материјал: Полица изработена од висококвалитетна иверка..
2,590ДЕН
Без данок:2,590ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 51 x 22 x 109 cmБоја: ДабМатеријал: Мебелот од колекцијата Солетико е понуда за љубителите на минималистичкиот и строг стил кој ја карактеризира колекцијата на Солетико..
3,990ДЕН
Без данок:3,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 140 x 25 x 4 cmБоја: Антички дабИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм..
1,990ДЕН
Без данок:1,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 200 x 25 x 4 cmБоја: Антички дабИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм..
2,990ДЕН
Без данок:2,990ДЕН
Димензии: 154,8 х 21,2 х 24 cmБоја: Бела со артисанОпис: Полица изработена од висококвалитетна иверка. Со својот уникатен дизајн одлично ќе се вклопи во Вашиот дом.*Рок на испорака 30 работни денови...
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Димензии: 154,8 х 21,2 х 24 cmБоја: Сива со артисанОпис: Полица изработена од висококвалитетна иверка. Со својот уникатен дизајн одлично ќе се вклопи во Вашиот дом.*Рок на испорака 30 работни денови...
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 145 x 25 x 22 cmБоја: Бела пиниаИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка, ABS канттрака. Полицата од колекцијата Кортела ви дозволува да создадете простор за поставување украси кои го надополнуваат декорот на собата...
3,790ДЕН
Без данок:3,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 90 x 27 x 22.3 cmБоја: Како на фотогафијатаОпис: Полица изработена од висококвалитетна иверка 16мм. Совршен начин за прикажување на семејните сувенири во спална соба или соба за млади. Можете да ги поставите вашите омилени книги, фотографии или растенија. Полицата можете да ја за..
2,300ДЕН
Без данок:2,300ДЕН
Димензии: 137 х 21,1 х 24,2 cmБоја: Бела со артисанОпис: Полица изработена од висококвалитетна иверка. Со својот уникатен дизајн одлично ќе се вклопи во Вашиот дом.*Рок на испорака 30 работни денови...
1,540ДЕН
Без данок:1,540ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 160 x 19 x 22 cmБоја: Сива со артисанИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка*Рок на испорака до 20 работни денови..
2,540ДЕН
Без данок:2,540ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 110 x 24 x 22 cmБоја: БелаИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм..
2,390ДЕН
Без данок:2,390ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 150 x 29,5 x 22 cmБоја: ДабИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм..
2,990ДЕН
Без данок:2,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 150 x 22 x 26 cmБоја: Црна со даб ривиераИзработка: Полица изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм..
3,490ДЕН
Без данок:3,490ДЕН
Димензии: 82,9 x 42 x 1,5 cmБоја: СиваИзработка: Сет од три дополнителни полици. Функционален додаток во внатрешноста на гардеробите. Широките полици се одлични за организирање дополнителен простор.Изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
1,650ДЕН
Без данок:1,650ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 97,8 x 42 x 1,5 cmБоја: СиваИзработка: Сет од три дополнителни полици. Функционален додаток во внатрешноста на гардеробите. Широките полици се одлични за организирање дополнителен простор.Изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
1,600ДЕН
Без данок:1,600ДЕН
Димензии: 107,8 x 42 x 2,2 cmБоја: СиваИзработка: Сет од три дополнителни полици. Функционален додаток во внатрешноста на гардеробите. Широките полици се одлични за организирање дополнителен простор.Изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
1,900ДЕН
Без данок:1,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 82,9 x 42 x 15 cmБоја: СиваИзработка: Сет од три дополнителни полици. Функционален додаток во внатрешноста на гардеробите. Широките полици се одлични за организирање дополнителен простор.Изработени од висококвалитетна иверка од 16мм*Рок за испорака 60 работни денови..
1,700ДЕН
Без данок:1,700ДЕН
ПОЛИЦИ СЕТ МУНДАСТ 270 ОНЛАЈН ПОЛИЦИ СЕТ МУНДАСТ 270 ОНЛАЈН
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 107,8 x 42 x 2,2 cmБоја: СиваИзработка: Сет од три дополнителни полици. Функционален додаток во внатрешноста на гардеробите. Широките полици се одлични за организирање дополнителен простор.Изработени од висококвалитетна иверка од 16мм*Рок на испорака 60 дена..
1,692ДЕН 1,990ДЕН
Без данок:1,692ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 38 (2 страни)