Menu
Your Cart

Детски соби

Детски соби
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 206 x 94,5 x 61 cm (за душек 90 х 200 cm) Ормар: 80 x 52,5 x 191 cm Натказна: 40 x 35,5 x 37 cm Фиокар: 80 x 43,5 x 59 cm Биро: 120 x 60 x 76 cm Полица: 80 x 16,5 x 39 cmБоја: Даб крафт бел со магентаИзработка: Детска соба изработена од иверка со деб. 16 мм. Механизми ..
26,900ДЕН
Без данок:26,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димезнии: Лежај: 126,5 x 209,5 x 88 cm (За душек 120 х 200 cm) Плакар: 170 x 62,5 x 210,5 cm Библиотека: 60 x 35 x 189 cm Биро: 110 x 52,5 x 76,5 cm Натказна: 52 x 41 x 40 cm Тоалетна: 125 x 41 x 83 cmБоја: Темен дабМатеријал: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од ..
66,200ДЕН
Без данок:66,200ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 242 х 223 х 70.5 cm 2 х Лежај:223,5 x 275 x 71 cm (за душек: 82 х 190 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: - Венге со астраИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко з..
24,900ДЕН
Без данок:24,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 242 х 223 х 70.5 cm 2 х Лежај:223,5 x 275 x 71 cm (за душек: 82 х 190 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: -Орев АдмиралИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затв..
24,900ДЕН
Без данок:24,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 242 х 223 х 70.5 cm 2 х Лежај:223,5 x 275 x 71 cm (за душек: 82 х 190 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: Бела сјај со сонома арвенИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено м..
29,300ДЕН
Без данок:29,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 242 х 223 х 70.5 cm 2 х Лежај:223,5 x 275 x 71 cm (за душек: 82 х 190 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја:- СономаИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затвора..
24,900ДЕН
Без данок:24,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 115 x 208 x 86,5 cm (За душек: 100 х 200 cm) Ормар: 140 x 60 x 200 cm 1хНатказна: 45 x 35 x 46 cmБоја: Даб сономаИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од 16мм..
36,900ДЕН
Без данок:36,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Биро: 120 х 60 х 76 см Ормар: 80 х 52,5 х 186 см 2х Кревет: 204,5 х 94,5 х 46 см 2х Странична табла за кревет: 204.5 х 1.6 х 80 см Табла на кревет со една фиока: 96 х 33.5 х 80 см Бифе: 80 х 43,5 х 59 смБоја: - Бел крафт даб Опис: Детскка соба изработена од висококвалитетна ..
36,300ДЕН
Без данок:36,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Биро: 120 х 60 х 76 см Ормар: 80 х 52,5 х 186 см Натказна: 40 х 33,5 х 41 см Кревет: 204,5 х 94,5 х 46 см Странична табла за кревет: 204.5 х 1.6 х 80 см Горна табла за кревет: 96 х 1.6 х 80 см Бифе: 80 х 43,5 х 59 смБоја: - Бел крафт даб Опис: Детскка соба изработена од вис..
28,600ДЕН
Без данок:28,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 99 x 208 x 80 cm (за душек 90х200) Плакар: 120 х 54 х 183 cm Биро: 120 x 60 x 115 cm Натказна: 45 x 35 x 38 cmБоја: Темна сонома со бела софтИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од 16мм и канттрака од 0,45мм. Меко затворање на плакарот. Подница не..
26,690ДЕН
Без данок:26,690ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 94,5 x 204,5 x 81 cm (90 х 200 cm) Ормар: 140 x 52,5 x 201 cm Биро: 120 x 60 x 76 cm Натказна: 40 x 39,5 x 81 cmБоја: Сонома арвен со белаИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм, канттрака од 0,45мм. Лежај со 2 фиоки и четворокрилен ..
25,300ДЕН
Без данок:25,300ДЕН
ДЕТСКА СОБА КОЛОРС МЕБЕЛ-ВИ ДЕТСКА СОБА КОЛОРС МЕБЕЛ-ВИ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај со фиока: 100 x 207 x 84 cm (90 х 200 cm) Плакaр: 94,5 x 52 x 200 cm Бифе: 139 x 43 x 85 cm Биро: 130 x 60 x 75 cm Натказна: 50 x 41 x 40 cmДостапни Бои: - Дезен: Kостур Антрацит сива / Лице Бела софт / Кутии (отворени делови) ЖолтаИзработка: Детска соба изработена од в..
31,365ДЕН 36,900ДЕН
Без данок:31,365ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Кревет: 124 x 204 x 126 cm (за душек 90х200) Биро: 90 x 58 x 75 cm Тоалетна: 90 x 45,5 x 75 cmБоја: Темна сонома со бела софтИзработка: Детска соба изработена од иверка. Биро со тркалца со опција за прибирање под лежајот. Меко затворање на вратичките. Можност за монтажа на обрат..
17,900ДЕН
Без данок:17,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 242 х 223 х 70.5 cm Лежај: 122 x 190 x 59 cm (за душек: 120 х 190 cm) Ноќно ормарче: 40 x 35 x 70,5 cm Тоалетна: 80 x 35 x 70,5 cmБоја: Венге со астраИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за крева..
11,900ДЕН
Без данок:11,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 206 x 94,5 x 81 cm (90 х 200 cm) Ормар: 100 x 52,5 x 190 cm Натказна: 40 x 35,5 x 41 cm Фиокар: 53 x 40,5 x 95 cm Биро: 119 x 55 x 76 cmБоја: Сонома арвен, лимонова трева и графитИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0..
26,300ДЕН
Без данок:26,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 2 х Лежај: 204,5 x 94,5 x 71 cm (за душек: 90 х 200 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: - Венге со астраИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два леж..
19,300ДЕН
Без данок:19,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 2 х Лежај: 204,5 x 94,5 x 71 cm (за душек: 90 х 200 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја:- Орев адмиралИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два леж..
19,300ДЕН
Без данок:19,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 2 х Лежај: 204,5 x 94,5 x 71 cm (за душек: 90 х 200 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: Бела сјај со сономаИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два лежаи...
21,300ДЕН
Без данок:21,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 2 х Лежај: 204,5 x 94,5 x 71 cm (за душек: 90 х 200 cm) 2 x Ормар: 80 x 52.5 x 191 cmБоја: - СономаИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два лежаи. Разде..
19,300ДЕН
Без данок:19,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 204,5 x 94,5 x 76 cm (за душек 90 х 200 cm) Ормар: 160 x 52,5 x 205 cm Биро: 130 x 58 x 76 cmБоја: Бела мазна со бела висок сјајИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање. Принт со линии ..
27,900ДЕН
Без данок:27,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 204,5 x 94,5 x 76 cm (за душек 90 х 200 cm) Ормар: 160 x 52,5 x 205 cm Биро: 130 x 58 x 76 cmБоја: Бела мазна со бела висок сјајИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање. Принт со мечиња..
26,700ДЕН
Без данок:26,700ДЕН
Димензии: Лежај: 95 x 204,5 x 66 cm (за душек 90 х 200 cm) Ормар: 140 x 52,5 x 201 cm Биро: 110 x 55 x 88 cm Фиокар: 90 x 42 x 76 cm Полица: 80 x 18 x 22 cmБоја: Деним мат, сонома и бела софтИзработка: Детска соба изработена од медијапан во деним мат и сонома со деб. 18мм и иверка во б..
42,900ДЕН
Без данок:42,900ДЕН
Димензии: Лежај: 95 x 204,5 x 66 cm (90 х 200 cm) Ормар: 140 x 52,5 x 201 cm Биро: 110 x 55 x 88 cm Фиокар: 90 x 42 x 76 cm Полица: 80 x 18 x 22 cmБоја: Розе голд, сонома и бела софтИзработка: Детска соба изработена од медијапан во деним и сонома со деб. 18мм и иверка во бела софт со д..
42,900ДЕН
Без данок:42,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 137.3 х 87.7 х 209 cm Биро: 125 х 73.8 х 60 cm Наткасна: 48.4 х 41.5 х 45.1 cm Библиотка: 65.5 х 198.3 х 41.3 cm Ормар: 145 х 198.3 х 59.9 cm Тоалетна: 100.6 х 83.1 х 41.3 cm Полица: 90 х 27 х 22.3 cm Фиока за лежај: 66.2 х 15.2 х 43.0 cmБоја: Снежен даб со даб ..
81,900ДЕН
Без данок:81,900ДЕН
Димензии: -Двокрилен ормар со огледало: 90 x 55 x 205 cm -Двокрилен ормар со фиоки: 90 x 50 x 205 cm -Библиотека: 70 x 45 x 155 cm -Биро: 125 x 55 x 75 cm -Касетка: 50 x 40 x 40 cm -Кревет: 95 x 207 x 100 cm (за душек: 90 х 200 cm)Боја: Антрацит со перла и светло сиваИзработка: Детска ..
39,900ДЕН
Без данок:39,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 99 x 206 x 80 cm (за душек 90 х 200 cm) Ормар со полици: 100 x 42,5 x 164 cm Еднокрилен ормар: 41 x 54,5 x 184 cm Биро: 120 x 60 x 76 cm Натказна: 45 x 35,5 x 39 cmБоја: Темна сонома со бела софтИзработка: Детска соба изработена од иверка со дебелина 16мм. Лежај, два ор..
28,200ДЕН
Без данок:28,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии Лежај: 146 x 210 x 88 cm (140 x 200 душек) Висина на лежај: 42 cm Наткасна: 50 x 41,5 x 48,5 cm Биро: 150 x 60 x 74 cm Библиотека: 60 x 41,5 x 192,5 cm Плакар: 170 x 61 x 210 cmБоја: Како на фотографијата (Сива, Бела, Црна и Зелена)Изработка: Детска соба изработена од висококв..
59,300ДЕН
Без данок:59,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 126,5 x 210 x 88 cm (За душек: 120 x 200 cm) Плакар: 170 x 61 x 210 cm Библиотека: 60 x 41,5 x 192,5 cm Биро: 150 x 60 x 74 cm 1хНатказна: 50 x 41,5 x 48,5 cmБоја: Даб со сиваИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од 16мм. Подница не е вклучена ..
61,200ДЕН
Без данок:61,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 146 x 210 x 88 cm (За душек: 140 x 200 cm) Плакар: 170 x 61 x 210 cm Библиотека: 60 x 41,5 x 192,5 cm Биро: 150 x 60 x 74 cm 1хНатказна: 50 x 41,5 x 48,5 cmБоја: Даб со сиваИзработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од 16мм*Рок за испорака 60 ра..
62,200ДЕН
Без данок:62,200ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 51 (2 страни)