Menu
Your Cart

Кујни

Кујни
Димензии: Висечки елементи: 260x30x68 cm Долни елементи: 200x57x82 cm Работна плотна: 38ммБоја: АртисанОпис: Кујна изработена од висококвалитетна иверка. Модерна и стилска кујна во која ќе уживате во текот на целиот денот...
28,750ДЕН
Без данок:28,750ДЕН
Димензии: Висечки елементи: 260x30x68 cm Долни елементи: 200x57x82 cm Работна плотна: 38ммБоја: Снежен храстОпис: Кујна изработена од висококвалитетна иверка. Модерна и стилска кујна во која ќе уживате во текот на целиот денот...
28,750ДЕН
Без данок:28,750ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 230 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 230 х W 60 х H 91 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице: Даб Дакота - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ во Даб Дакота боја со дебелина 16мм (..
23,600ДЕН
Без данок:23,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 260 х 30 х 72 cm Долен ред: 260 х 55 х 72 cm Плотна: деб. 3,8 cmБоја: Црна со Бела Боја на плотна: Црна СјајИзработка: Блок кујна со лице изработено во сјаен медијапан и бела иверка корпус со вклучена плотна. Горен дел бел МДФ Сјај со долен дел Црн МДФ Сјај. Можност..
38,900ДЕН
Без данок:38,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 240 х 60 х 72 cm Долен ред: 300 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: – Лице: Бела Мат – Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна: Бел МермерОпис: Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со деб..
57,600ДЕН
Без данок:57,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 220 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 280 х W 182 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 2,8 cmБоја: - Лице: Сонома Арвен - Корпус: ВенгеБоја на работна плотна: АланијаИзработка: Кујна изработена од МДФ во Сонома Арвен боја со дебелина 16мм (л..
42,900ДЕН
Без данок:42,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 200 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 320 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 180 х W 55 х H 87 cm Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице: Сатен - Корпус: Сонома АрвенБоја на работна плотна: МаглинаИзработка: Кујна изработена од МДФ во Сатен ..
54,300ДЕН
Без данок:54,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии:Долен ред: L 315 х W 60 х H 90 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице: Астра - Корпус: ВенгеБоја на работна плотна:Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со..
19,600ДЕН
Без данок:19,600ДЕН
КУЈНА БЛОК АДЕЛА 2 М (0) КУЈНА БЛОК АДЕЛА 2 М (0)
-15 %
Бренд: Status
Димензии: Горен ред: 200 х 30 х 57 cm Долен ред: 200 х 45 х 82 cm Работна плотна: деб. 3,8 cmБоја: Бела мазна со дрвен дезенИзработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 16 мм. Костур и лице висече бела мазна, долен дел лице дрвен дезен*Рок на испорака 20 дена..
14,960ДЕН 17,600ДЕН
Без данок:14,960ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 240 х 60 х 72 cm Долен ред: 300 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: – Лице: Тексас Мат – Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна: ОрианаОпис: Кујна изработена од МДФ во Тексас Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со деб..
56,600ДЕН
Без данок:56,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 200 х 60 х 72 cm Долен ред: 260 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: – Лице: Бела Мат – Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна: Бел МермерОпис: Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со деб..
51,300ДЕН
Без данок:51,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 180 х W 210 х H 72 cm Долен ред: L 300 х W 270 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров:L 185 х W 120 х H 91 cm Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице:Орев Адмирал - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ в..
102,900ДЕН
Без данок:102,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 200 х 60 х 72 cm Долен ред: 260 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: – Лице: Тексас Мат – Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна: ОрианаОпис: Кујна изработена од МДФ во Тексас Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со деб..
50,600ДЕН
Без данок:50,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 240 х W 30 х H 112 cm Долен ред: L 300 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 124 х W 120 х H 91 cm Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице: Тексас Мат - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: АнтрацитИзработка: Кујна изработена од МДФ в..
99,600ДЕН
Без данок:99,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 200х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 320 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 180х W 55 х H 87 cm Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице:Антрацит Сјај - Корпус: Сонома АрвенБоја на работна плотна: СанремоИзработка: Кујна изработена од МДФ во А..
79,300ДЕН
Без данок:79,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 240 х 30 х 72 cm Долен ред: 240 х 55 х 72 cm Плотна: деб. 3,8 cmБоја: Бела мазна со лице готов медијапан Бело Сјај и Антрацит сјај Боја на плотна: Дезен бела сјајИзработка: Кујна изработена од МДФ (лице) и корпус висококвалитетна иверка со дебелина 18mm можност за в..
34,900ДЕН
Без данок:34,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 240 х 60 х 72 cm Долен ред: 300 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: - Лице: Бела Мат -Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна:Бел мермерОпис: Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со дебел..
59,900ДЕН
Без данок:59,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 245 х 30 х 72 cm Долен ред: 245 х 55 х 72 cm Работна плотна: деб. 3,8 cmБоја: Корпус орев(масима дарк) со лице мдф фолија бела сјај со орев Боја на плотна: Црна сјајИзработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 18 мм. орев-масима дарк (кор..
49,300ДЕН
Без данок:49,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: 175 х 60 х 72 cm Долен ред: 235 х 60 х 223 cm Дебелина на плотна: 3.8 cmБоја: – Лице: Бела Мат – Корпус: Бела мазна Боја на работна плотна: Бел МермерОпис: Кујна изработена од МДФ во Бела Мат боја со дебелина 16мм (лице) и иверка во Бела мазна боја (корпус) со деб..
49,300ДЕН
Без данок:49,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 240 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 420 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 224 х W 120 х H 91 cm Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице: Сонома Арвен - Корпус: Сонома АрвенБоја на работна плотна: Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ..
96,600ДЕН
Без данок:96,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Горен ред: 212 х 30 х 72 cm Долен ред: 272 х 60 х 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Работна плотна: деб. 2,8 cmБоја: - Орев адмирал со астра (лице) - Венге (корпус) Боја на работна плотна: дезен АланијаИзработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм ..
37,900ДЕН
Без данок:37,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 240 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 420 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 224 х W 120 х H 91 cm Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице: Орев Адмирал - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ в..
97,600ДЕН
Без данок:97,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 420х W 30 х H 112 cm Долен ред: L 340 х W 59 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 240х W 55 х H 87 cm Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице:Антрацит Сјај и Сонома - Корпус: Сонома АрвенБоја на работна плотна: даб КоњакИзработка: Кујна изработена..
102,900ДЕН
Без данок:102,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 120 х W 112 х H 72 cm Долен ред: L 180х W 222 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 2,8 cmБоја: - Лице: Орев Адмирал - Корпус: ВенгеБоја на работна плотна: МозаикИзработка: Кујна изработена од МДФ во Орев Адмирал боја со дебелина 16мм (ли..
36,900ДЕН
Без данок:36,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 240х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 300 х W 180 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице:Даб Натурал Цимент Мат - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: даб КоњакИзработка: Кујна изработена од МДФ во Даб Натур..
67,900ДЕН
Без данок:67,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 264 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 264 х W 60 х H 91 cm (55 cm длабочина на елементите) L 184 х W 60 х H 91 cm Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице:Даб Дакота - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: Црн Камен Изработка: Кујна изработена од..
51,300ДЕН
Без данок:51,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Горен ред: 200 х 30 х 72 cm Долен ред: 200 х 45 х 72 cm Работна плотна: деб. 3,8 cmБоја: КаприИзработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 16 мм. Плотна сива со точки...
19,600ДЕН
Без данок:19,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Горен ред: L 242 х W 30 х H 72 cm Долен ред: L 242 х W 60 х H 91 cm (55 cm длабочина на елементите) Плотна: дебелина 3,9 cmБоја: - Лице: Даб Дакота - Корпус: ВенгеБоја на работна плотна: Црн КаменИзработка: Кујна изработена од МДФ во Црн Камен боја со дебелина 16мм (лице) ..
33,600ДЕН
Без данок:33,600ДЕН
Димензии: Горен ред: L 280 х W 30 х H 132 cm Долен ред: L 400 х W 60 х H 223 cm (55 cm длабочина на елементите) Остров: L 240 х W 110 х H 87 cm Плотна: дебелина 3,8 cmБоја: - Лице: Сатен - Корпус: Бела мазнаБоја на работна плотна: Камен АнтрацитИзработка: Кујна изработена од МДФ во..
92,600ДЕН
Без данок:92,600ДЕН
КУЈНА БЛОК ЕМА 2 М КУЈНА БЛОК ЕМА 2 М
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Горен ред: 200 х 30 х 72 cm Долен ред: 200 х 55 х 72 cm Работна плотна: деб. 3,8 cmБоја: Корпус светла сонома со лице мдф фолија крем мат Боја на плотна: AртисанИзработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 18 мм., бела мазна (корпус) и лице артисан, плотна артисан..
17,510ДЕН 20,600ДЕН
Без данок:17,510ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 79 (3 страни)