Мени
Your Cart

Наддушеци

Наддушеци
Димензии: 100х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
5,310ДЕН
Без данок:5,310ДЕН
Димензии: 100х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
8,940ДЕН
Без данок:8,940ДЕН
Димензии: 100х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,880ДЕН
Без данок:6,880ДЕН
Димензии: 100х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
5,800ДЕН
Без данок:5,800ДЕН
Димензии: 120х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,040ДЕН
Без данок:6,040ДЕН
Димензии: 120х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
10,510ДЕН
Без данок:10,510ДЕН
Димензии: 120х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,970ДЕН
Без данок:7,970ДЕН
Димензии: 120х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,880ДЕН
Без данок:6,880ДЕН
Димензии: 140х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,000ДЕН
Без данок:7,000ДЕН
Димензии: 140х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
12,200ДЕН
Без данок:12,200ДЕН
Димензии: 140х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
9,300ДЕН
Без данок:9,300ДЕН
Димензии: 140х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,970ДЕН
Без данок:7,970ДЕН
Димензии: 150х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,610ДЕН
Без данок:7,610ДЕН
Димензии: 150х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
13,040ДЕН
Без данок:13,040ДЕН
Димензии: 150х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
9,900ДЕН
Без данок:9,900ДЕН
Димензии: 150х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
8,570ДЕН
Без данок:8,570ДЕН
Димензии: 160х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,850ДЕН
Без данок:7,850ДЕН
Димензии: 160х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
13,770ДЕН
Без данок:13,770ДЕН
Димензии: 160х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
10,510ДЕН
Без данок:10,510ДЕН
Димензии: 160х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
8,820ДЕН
Без данок:8,820ДЕН
Димензии: 180х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
8,690ДЕН
Без данок:8,690ДЕН
Димензии: 180х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
15,340ДЕН
Без данок:15,340ДЕН
Димензии: 180х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
11,590ДЕН
Без данок:11,590ДЕН
Димензии: 180х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
9,780ДЕН
Без данок:9,780ДЕН
Димензии: 200х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
9,540ДЕН
Без данок:9,540ДЕН
Димензии: 200х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
16,910ДЕН
Без данок:16,910ДЕН
Димензии: 200х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
12,800ДЕН
Без данок:12,800ДЕН
Димензии: 200х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
10,750ДЕН
Без данок:10,750ДЕН
Димензии: 80х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од стстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
4,470ДЕН
Без данок:4,470ДЕН
Димензии: 80х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
7,370ДЕН
Без данок:7,370ДЕН
Димензии: 80х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
5,680ДЕН
Без данок:5,680ДЕН
Димензии: 80х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
4,830ДЕН
Без данок:4,830ДЕН
Димензии: 90х200 Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Комфорт сунѓер на јадрото, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
4,710ДЕН
Без данок:4,710ДЕН
Димензии: 90х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро со перфорирано латекс, 80% синтетичко 20% природно, висина на јадрото 4cm.*Рок на испорака 30 работни денови...
8,210ДЕН
Без данок:8,210ДЕН
Димензии: 90х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, зашиен со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. Јадро од мемориска пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,280ДЕН
Без данок:6,280ДЕН
Димензии: 90х200 cm Висина на наддушекот: 6 cmОпис: Наддушек изработен од отстранлива платнена покривка, ватиран со полиестерски влакна, прирабница -3D платно. HR пена, висина на јадрото 4cm. Висината на надвозникот е 6 см.*Рок на испорака 30 работни денови...
5,430ДЕН
Без данок:5,430ДЕН
Прикажани 1 до 38 од 38 (1 страни)