Menu
Your Cart

Лизгачки плакари

Лизгачки плакари
ОРМАР ЛУКА - СИТИ 1035 (0) ОРМАР ЛУКА - СИТИ 1035 (0)
-21 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 180 х 59 х 221 cmБоја: - Сонома АрвенМатеријал: - иверка - систем со лизгачки врати - огледалоОпис: Ормарот е погоден за мали, средни и големи домови. Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со две стаклени врати и две внатрешно вградени фиоки за подобра..
25,900ДЕН 32,900ДЕН
Без данок:25,900ДЕН
ОРМАР РАВАНА - СИТИ 1037 (0) ОРМАР РАВАНА - СИТИ 1037 (0)
-16 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 200 х 59 х 215cmБоја: - Даб Артисан со Кашмир сјајМатеријал: - иверка 16мм - систем со лизгачки вратиОпис: Ормарот е погоден за мали, средни и големи домови. Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со две лизгачки врати ,осум полици и една закачалка за п..
25,900ДЕН 30,900ДЕН
Без данок:25,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 150 х 59 х 191 cmБоја: - Венге со астраИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со огледало на средина...
15,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 150 х 59 х 191 cmБоја: - Даб дакотаИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со огледало на средина...
15,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 150 х 59 х 191 cmБоја: - Орев адмиралИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со огледало на средина...
15,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 150 х 59 х 191 cmБоја: Сонома со бела сјајИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со огледало на средина.*Рок на испорака 60 работни денови..
17,300ДЕН
Без данок:17,300ДЕН
ШИБЕР 150 ОГЛЕДАЛО СОНОМА - СИТИ 1006 ШИБЕР 150 ОГЛЕДАЛО СОНОМА - СИТИ 1006
-15 %
Бренд: Status
Димензии: 150 х 59 х 191 cmБоја: - СономаИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со огледало на средина...
13,515ДЕН 15,900ДЕН
Без данок:13,515ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 180 х 59 х 191 cmБоја: - Венге со астраИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со надворешен механизам.* Рок на испорака 30 работни денови..
14,600ДЕН
Без данок:14,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 180 х 59 х 191 cmБоја: - Орев адмиралИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со надворешен механизам.* Рок на испорака 30 работни денови..
14,600ДЕН
Без данок:14,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 180 х 59 х 191 cmБоја: Сонома со бела сјајИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со надворешен механизам.* Рок на испорака 30 работни денови..
15,600ДЕН
Без данок:15,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 180 х 59 х 191 cmБоја: - СономаИзработка: Лизгачки плакар изработен од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со надворешен механизам.* Рок на испорака 30 работни денови..
14,600ДЕН
Без данок:14,600ДЕН
ШИБЕР 240 КЛАСИК
-15 %
Димензија: 240 x 60 x 216 cmБоја: Светло сива со дрвен дезенИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина 18 мм костур светло сива со лице светло сива со дрвен дезен келебек 324...
21,165ДЕН 24,900ДЕН
Без данок:21,165ДЕН
ШИБЕР 270 КЛАСИК
-15 %
Димензија: 270 x 60 x 216 cmБоја: Светло сива со дрвен дезенИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина 18 мм костур светло сива со лице светло сива со дрвен дезен келебек 324...
22,015ДЕН 25,900ДЕН
Без данок:22,015ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 300 x 60 x 223 cmБоја: Каноне со антрацитИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина од 18 mm. Две средишни лизгачки врати, две странични врати со обично затворање...
30,900ДЕН
Без данок:30,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 300 x 60 x 223 cmБоја: Тортана (Орев) - Перла (Крем)Изработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина од 18 mm. Две средишни лизгачки врати, две странични врати со обично затворање...
30,900ДЕН
Без данок:30,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 220 x 60 x 210 cmБоја: Крем со дрвен дезенИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина 18mm, внатрешни врати со вклучени внатрешни фиоки шест броја...
27,900ДЕН
Без данок:27,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 220 x 60 x 210 cmБоја: Масима дарк со црн медијапанИзработка: Плакар изработен од иверка со дебелина 18mm, црн медијапан едната врата, со внатрешни врати, со вклучени внатрешни фиоки шест броја...
25,900ДЕН
Без данок:25,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 220 x 61 x 210,5 cmБоја: ДабИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм. Вклучени три дополнителни полици..
27,900ДЕН
Без данок:27,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 150 x 60 x 210 cmБоја: Антрацит со канонеИзработка: Висококвалитетна иверка со дебелина од 18mm, со огледало на една врата и внатрешни три фиоки ...
24,600ДЕН
Без данок:24,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 180 x 60 x 210 cmБоја: Антрацит со канонеИзработка: Висококвалитетна иверка со дебелина од 18mm, со огледало на една врата и внатрешни три фиоки ...
25,900ДЕН
Без данок:25,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 200 x 60 x 210 cmБоја: Антрацит со канонеИзработка: Висококвалитетна иверка со дебелина од 18mm, со огледало на една врата и внатрешни три фиоки ...
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 220 x 60 x 210 cmБоја: Антрацит со канонеИзработка: Висококвалитетна иверка со дебелина од 18mm, со огледало на една врата и внатрешни шест фиоки ...
33,900ДЕН
Без данок:33,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 170 x 62,5 x 210,5 cmБоја: Темен дабМатеријал: Плакар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм, со две лизгачки врати од кои едната со огледало и три дополнителни полици..
24,600ДЕН
Без данок:24,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 180 x 64 x 221,5 cmБоја: Артисан со сиваИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
33,590ДЕН
Без данок:33,590ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 180 x 64 x 221,5 cmБоја: Бел даб со антрацитИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
33,590ДЕН
Без данок:33,590ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 230 x 64 x 221,5 cmБоја: Артисан со сиваИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
43,790ДЕН
Без данок:43,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 230 x 64 x 221,5 cmБоја: Бел даб со антрацитИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
43,790ДЕН
Без данок:43,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 270 x 64 x 221,5 cmБоја: Артисан со сиваИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
49,400ДЕН
Без данок:49,400ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 270 x 64 x 221,5 cmБоја: Бел даб со антрацитИзработка: Плакар изработен од висококвалитетна иверка со две клизачки врати* Рок на испорака до 20 работни денови..
49,400ДЕН
Без данок:49,400ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 137 (5 страни)