Menu
Your Cart

Латофлекс рамки

Латофлекс рамки
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 198 х 90 cmОпис: Латофлекс изработен од борово дрво*Рок за испорака 60 работни денови..
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 120 х 190 cm* Рок на испорака 30 работни денови..
4,700ДЕН
Без данок:4,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 140 х 200 cm* Рок на испорака 30 работни денови..
5,500ДЕН
Без данок:5,500ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 160 х 200 cm* Рок на испорака 30 работни денови..
5,900ДЕН
Без данок:5,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 82 х 190 cm* Рок на испорака 30 работни денови..
3,200ДЕН
Без данок:3,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 90 х 200 cm*Рок на испорака 30 работни денови..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 200Опис:Класична рамка за кревет со летви со 25 летви...
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Димензии: 90 х 200Опис:Класична рамка за кревет со летви со 25 летви...
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Димензии: 80 х 200Опис: Рамка за кревети со летви со 26/28 летви. Тоа е повеќезонска рамка со регулатори на цврстина во лумбалниот дел. Еластичните капачиња се протегаат до надворешниот раб на надолжната лента. Нуди дополнителна удобност и заштита на душекот...
4,300ДЕН
Без данок:4,300ДЕН
Димензии: 90 х 200Опис: Рамка за кревети со летви со 26/28 летви. Тоа е повеќезонска рамка со регулатори на цврстина во лумбалниот дел. Еластичните капачиња се протегаат до надворешниот раб на надолжната лента. Нуди дополнителна удобност и заштита на душекот...
4,300ДЕН
Без данок:4,300ДЕН
Прикажани 1 до 13 од 13 (1 страни)