Menu
Your Cart

Шкафови за чевли

Шкафови за чевли
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 50x20x180,5 cmБоја: БелаОпис:Практичен кабинет за чевли со огледало на вратата. Внатре има 6 комплети метални стапчиња, наменети за чување чевли.Рок на испорака до 30 работни денови..
8,300ДЕН
Без данок:8,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 50x20x180,5 cmБоја: ДабОпис:Практичен кабинет за чевли со огледало на вратата. Внатре има 6 комплети метални стапчиња, наменети за чување чевли...
8,300ДЕН
Без данок:8,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 55 х 28 х 130 cmБоја: Бела СјајИзработка: Сандаче за чевли израбтено од Бела Сјај МДФ (лице) и иверка (корпус), со три фиоки за складирање на обувки...
7,300ДЕН
Без данок:7,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 55 х 28 х 170 cmБоја: Бела СјајИзработка: Сандаче за чевли израбтено од Бела Сјај МДФ (лице) и иверка (корпус), четири фиоки за складирање на обувки..
8,600ДЕН
Без данок:8,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 67 x 28 x 123 cmБоја: Бела со Темна СономаИзработка: Сандаче за чевли изработено од висококвалитетна иверка од 16мм. Три фиоки со механизми за по два реда чевли...
6,900ДЕН
Без данок:6,900ДЕН
Димензии: 70 х 28 х 120 cmБоја: АртисанОпис: Чевларник изработен од висококвалитетена иверка. Вклучува 3 фиоки кои ќе ви обезбедат доволно простор за вашите чевли.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,990ДЕН
Без данок:6,990ДЕН
Димензии: 70 х 28 х 120 cmБоја: Снежен храстОпис: Чевларник изработен од висококвалитетена иверка. Вклучува 3 фиоки кои ќе ви обезбедат доволно простор за вашите чевли.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,990ДЕН
Без данок:6,990ДЕН
Димензии: 70 х 28 х 120 cmБоја: ХрастОпис: Чевларник изработен од висококвалитетена иверка. Вклучува 3 фиоки кои ќе ви обезбедат доволно простор за вашите чевли.*Рок на испорака 30 работни денови...
6,990ДЕН
Без данок:6,990ДЕН
Прикажани 1 до 8 од 8 (1 страни)