Menu
Your Cart

ТДФ гарнитури

ТДФ гарнитури
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 209 х W 90 х H 91 cm 2-двосед: L 162 х W 90 х H 91 cm 1-фотеља: L 108 х W 90 х H 91 cm Височина на седиште: 46 cm Длабочина на седиште: 48 cmБоја: - Кафена (A0BH DENVER) - Крем (A0BF DENVER)Изработка: ТДФ Гарнитура изработена во природна говедска кожа NATUZZI PROTECTA 1,3 ..
115,900ДЕН
Без данок:115,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 195 х W 76 х H 84 cm 2-двосед: L 146 х W 76 х H 84 cm 1-фотеља: L 91 х W 76 х H 84 cmБоја: - Светло сива - Темно сиваИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со пет релакс механизми..
92,900ДЕН
Без данок:92,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
Димензии: Тросед: 193 х 90 х 95 cm Двосед: 145 х 90 х 95 cm Фотелја: 100 х 90 х 95 cmБоја: СиваОпис: ТДФ изработена од висококвалитетен штоф. Модерна и практична што ќе ви овозможи одмор после напорниот ден...
79,900ДЕН
Без данок:79,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
3-тросед: L 205 х W 90 х H 105 cm 2-двосед: L 165 х W 90 х H 105 cm 1-фотеља: L 100 х W 90 х H 105 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 47 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( И ) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна Механизам: Латофлекс 152 цм Седи..
63,900ДЕН
Без данок:63,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
3-тросед: L 205 х W 90 х H 105 cm 2-двосед: L 165 х W 90 х H 105 cm 1-фотеља: L 100 х W 90 х H 105 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 47 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ (Ф) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ (С) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ (ПР) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Бр..
60,900ДЕН
Без данок:60,900ДЕН
ТДФ ДАНИЕЛА СЕРИЈА ###
-15 %
3-тросед: L 205 х W 90 х H 105 cm 2-двосед: L 165 х W 90 х H 105 cm 1-фотеља: L 100 х W 90 х H 105 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 47 cmБои/Дезени: - ПР-01 - Ф-418 - Ф-420 - Ф-496 - Ф-501Начин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна Механизам: Латоф..
44,115ДЕН 51,900ДЕН
Без данок:44,115ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 213 х W 94 х H 102 cm 2-двосед: L 157 х W 94 х H 102 cm 1-фотеља: L 98 х W 94 х H 102 cm Височина на седиште: 50 cm Длабочина на седиште: 50 cmБоја: - Црна - Крем - КафенаИзработка: ТДФ гарнитура изработена од природна говедска кожа. Кожата во која е изработена оваа гарни..
163,900ДЕН
Без данок:163,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 224 х W 90 х H 101 cm 2-двосед: L 172 х W 90 х H 101 cm 1-фотеља: L 112 х W 90 х H 101 cm Височина на седиште: 50 cm Длабочина на седиште: 52 cmБоја: - Сива - КафенаИзработка: ТДФ гранитура изработена од висококвалитетен штоф, со вклучени 5 релакс механизми...
135,900ДЕН
Без данок:135,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 224 х W 90 х H 101 cm 2-двосед: L 172 х W 90 х H 101 cm 1-фотеља: L 112 х W 90 х H 101 cm Височина на седиште: 50 cm Длабочина на седиште: 52 cmБоја: - Сива - КафенаИзработка: ТДФ гранитура изработена од висококвалитетен штоф, со вклучени 5 релакс механизми...
135,900ДЕН
Без данок:135,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 232 х W 90 х H 97 cm 2-двосед: L 177 х W 90 х H 97 cm 1-фотеља: L 118 х W 90 х H 97 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 61 cm Димензија за спиење: 135 х 237 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( И ) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна М..
68,900ДЕН
Без данок:68,900ДЕН
3-тросед: L 232 х W 90 х H 97 cm 2-двосед: L 177 х W 90 х H 97 cm 1-фотеља: L 118 х W 90 х H 97 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 61 cm Димензија за спиење: 135 х 237 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( Ф ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( С ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( ПР ) ПЛАТНА ..
65,900ДЕН
Без данок:65,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 233 х W 97 х H 94 cm 2-двосед: L 173 х W 97 х H 94 cm 1-фотеља: L 118 х W 97 х H 94 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 55 cmБоја: - Кафена (A0YR BARI) - Црна (A0YP BARI)Изработка: ТДФ Гарнитура изработена во природна говедска кожа NATUZZI PROTECTA 1,3 - 1,..
129,900ДЕН
Без данок:129,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 210 х W 96 х H 96 cm 2-двосед: L 178 х W 96 х H 96 cm 1-фотеља: L 119 х W 96 х H 96 cm Височина на седиште: 47 cm Длабочина на седиште: 50 cmБоја: - Кафена (A0YM BARI) - Црна (A0YP BARI) - Крем (A0YQ BARI)Изработка: ТДФ Гарнитура изработена во природна говедска кожа NATUZZ..
164,900ДЕН
Без данок:164,900ДЕН
ТДФ ТЕСЛА ТДФ ТЕСЛА
-15 %
Бренд: MONDIVI
3-тросед: L 215 х W 100 х H 80-100 cm 2-двосед: L 190 х W 100 х H 80-100 cm 1-фотеља: L 115 х W 100 х H 80-100 cm Височина на седиште: 40 cm Длабочина на седиште: 50 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( И ) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна Механизам: Фиксна Сед..
55,165ДЕН 64,900ДЕН
Без данок:55,165ДЕН
Бренд: Мебел Ви
3-тросед: L 213 х W 94 х H 88 cm 2-двосед: L 160 х W 96 х H 88 cm 1-фотеља: L 112 х W 100 х H 88 cm Височина на седиште: 46 cm Длабочина на седиште: 55 cm Длабочина на седиште на фотеља: 58 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( И ) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојн..
66,900ДЕН
Без данок:66,900ДЕН
Димензии: 2х Тросед: 243 х 100 х 78 cm Фотелја: 87 х 85 х 95 cmБоја: Како на фотографијатаОпис: Гарнитура со два троседа и фотелја со метални ногари, изработена во висококвалитетен штоф, која зрачи со луксуз и софистицираност...
96,900ДЕН
Без данок:96,900ДЕН
Димензии: 2х Тросед: 242 х 98 х 72 cm Фотелја: 97 х 87 х 81 cmБоја: Како на фотографијатаОпис: Гарнитура со два троседа и фотелја со метални ногари, изработена во висококвалитетен штоф, која зрачи со луксуз и софистицираност...
96,900ДЕН
Без данок:96,900ДЕН
Димензии: 2х Тросед: 228 х 98 х 82cm Фотелја: 75 х 88 х 103 cmБоја: Како на фотографијатаОпис: Гарнитура со два троседа и фотелја со метални ногари, изработена во висококвалитетен штоф, која зрачи со луксуз и софистицираност...
96,900ДЕН
Без данок:96,900ДЕН
2хТросед: L 240 х W 110 х H 93 cm Фотелја: L 97 х W 97 х H 101 cm Височина на седиште на тросед: 49 cm Височина на седиште на фотелја: 45 cm Длабочина на седиште на тросед: 60 cm Длабочина на седиште на фотелја: 58 cm Димензии за спиење на тросед: 180 х 85 cmБоja: - ИЗБОР ОД СИТЕ (И) ПЛА..
85,300ДЕН
Без данок:85,300ДЕН
2хТросед: L 240 х W 110 х H 93 cm Фотелја: L 97 х W 97 х H 101 cm Височина на седиште на тросед: 49 cm Височина на седиште на фотелја: 45 cm Длабочина на седиште на тросед: 60 cm Длабочина на седиште на фотелја: 58 cm Димензии за спиење на тросед: 180 х 85 cmБоja: - ИЗБОР ОД СИТЕ (Ф) ПЛА..
82,300ДЕН
Без данок:82,300ДЕН
Димензии: 2х Тросед: 226 х 92 х 75 cm Фотелја: 96 х 92 х 75 cmБоја: Како на фотографијатаОпис: Гарнитура со два троседа и фотелја со метални ногари, изработена во висококвалитетен штоф, која зрачи со луксуз и софистицираност...
96,900ДЕН
Без данок:96,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
2Х 3-тросед: L 228 х W 100 х H 87 cm 1-фотеља: L 80 х W 92 х H 100 cm Височина на седиште на тросед: 54 cm Височина на седиште на фотеља: 45 cm Длабочина на седиште на тросед: 55 cm Длабочина на седиште на фотеља: 52 cm Димензии за спиење на тросед: 120 х 180 cmБои: Светло Кафена (SWATCHES..
82,900ДЕН
Без данок:82,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
2Х 3-тросед: L 240 х W 97 х H 93 cm 1-фотеља: L 81 х W 95 х H 95 cm Височина на седиште на тросед: 44 cm Височина на седиште на фотеља: 44 cm Длабочина на седиште на тросед: 58 cm Длабочина на седиште на фотеља: 58 cm Димензии за спиење (тросед): 90 х 160 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ (..
82,900ДЕН
Без данок:82,900ДЕН
2Х 3-тросед: L 240 х W 97 х H 93 cm 1-фотеља: L 81 х W 95 х H 95 cm Височина на седиште на тросед: 44 cm Височина на седиште на фотеља: 44 cm Длабочина на седиште на тросед: 58 cm Длабочина на седиште на фотеља: 58 cm Димензии за спиење (тросед): 90 х 160 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ (..
79,900ДЕН
Без данок:79,900ДЕН
2Х 3-тросед: L 241 х W 94 х H 73 cm 1-фотелја: L 87 х W 80 х H 77 cmБои: Црна со златноИзработка: Гарнитура со два троседа и фотелја изработена во висококвалитетен штоф. Со златни апликации на целата гарнитура..
91,900ДЕН
Без данок:91,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
Димензии: 2хДимензии на тросед: L 234 х W 97 х H 92 cm 1хДимензии на фотелја: L 93 х W 92 х H 105 cm Височина на седиште на тросед: 45 cm Длабочина на седиште на тросед: 53 cm Височина на седиште на фотелја: 45 cm Длабочина на седиште на фотелја: 52 cmБоja: - ИЗБОР ОД СИТЕ (И) ПЛАТНА..
76,900ДЕН
Без данок:76,900ДЕН
Димензии: 2хДимензии на тросед: L 234 х W 97 х H 92 cm 1хДимензии на фотелја: L 93 х W 92 х H 105 cm Височина на седиште на тросед: 45 cm Длабочина на седиште на тросед: 53 cm Височина на седиште на фотелја: 45 cm Длабочина на седиште на фотелја: 52 cmБоja: - ИЗБОР ОД СИТЕ (Ф) ПЛАТНА - ..
73,900ДЕН
Без данок:73,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
2Х 3-тросед: L 236 х W 90 х H 81 cm 1-фотеља: L 80 х W 80 х H 75 cm Височина на седиште на тросед: 42 cm Височина на седиште на фотеља: 38 cm Длабочина на седиште на тросед: 60 cm Длабочина на седиште на фотеља: 63 cmБои: - СиваИзработка: Гарнитура со два троседа и фотелја изработена..
95,900ДЕН
Без данок:95,900ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 46 (2 страни)

ТДФ гарнитури