Menu
Your Cart

Ормари со класично отворање

Ормари со класично отворање
ДВОКРИЛЕН ОРМАР АСУМПТА ДВОКРИЛЕН ОРМАР АСУМПТА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 52 х 170 cmБоја: БелаИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм..
5,015ДЕН 5,900ДЕН
Без данок:5,015ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 118 x 61 x 203 cmБоја: Артисан со сиваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со две врати и четири фиоки за подобра организираност на облеката* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,260ДЕН
Без данок:18,260ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 118 x 61 x 203 cmБоја: Бел дабИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со две врати и четири фиоки за подобра организираност на облеката* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,260ДЕН
Без данок:18,260ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 118 x 61 x 203 cmБоја: ДабИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со две врати и четири фиоки за подобра организираност на облеката* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,260ДЕН
Без данок:18,260ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 83 x 53 x 200 cmБоја: АртисанИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм и ABS канттрака од 0,4мм.* Рок за испорака до 20 работни дена...
8,920ДЕН
Без данок:8,920ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 83 x 53 x 200 cmБоја: Бел дабИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм и ABS канттрака од 0,4мм.* Рок за испорака до 20 работни дена...
8,920ДЕН
Без данок:8,920ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 83 x 53 x 200 cmБоја: ДабИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм и ABS канттрака од 0,4мм.* Рок за испорака до 20 работни дена...
8,920ДЕН
Без данок:8,920ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 55,5 x 215,5 cmБоја: Артисан со сиваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Вклучени две внатрешни фиоки за подобра организираност на облеката* Рок за испорака до 20 работни дена...
16,070ДЕН
Без данок:16,070ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 55,5 x 215,5 cmБоја: Бела со светол дабИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Вклучени две внатрешни фиоки за подобра организираност на облеката* Рок за испорака до 20 работни дена...
15,750ДЕН
Без данок:15,750ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со виолетоваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со две фиоки за подобра организираност и две врати* Рок за испорака до 20 работни дена...
15,180ДЕН
Без данок:15,180ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со песок (сива)Изработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со две фиоки за подобра организираност и две врати* Рок за испорака до 20 работни дена...
15,180ДЕН
Без данок:15,180ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со плаваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со две фиоки за подобра организираност и две врати* Рок за испорака до 20 работни дена...
15,180ДЕН
Без данок:15,180ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со виолетоваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со три фиоки за подобра организираност* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,510ДЕН
Без данок:18,510ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со песок (сива)Изработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со три фиоки за подобра организираност* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,510ДЕН
Без данок:18,510ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 x 52 x 203 cmБоја: Даб со плаваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка. Со три фиоки за подобра организираност* Рок за испорака до 20 работни дена...
18,510ДЕН
Без данок:18,510ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 52,5 х 181 cmБоја: БелаИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со деб. 16мм со две врати и една фиока..
9,300ДЕН
Без данок:9,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 52,5 х 181 cmБоја: СиваИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со деб. 16мм со две врати и една фиока..
8,900ДЕН
Без данок:8,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 116 х 59 х 198,5 cmБоја: БелаИзработка: Двокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка со деб. 16мм. Ормарот SNOW е изработен во убава снежно-бела колекција во минималистички стил со масивни рамки...
18,600ДЕН
Без данок:18,600ДЕН
ДВОКРИЛЕН ОРМАР СО ОГЛЕДАЛО ПИЛОТ ДВОКРИЛЕН ОРМАР СО ОГЛЕДАЛО ПИЛОТ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 90 x 55 x 205 cmБоја: Антрацит со перлаИзработка: Двокрилен ормар со огледало изработен во висококвалитетна иверка од 18мм антрацит и перла(крем)..
12,410ДЕН 14,600ДЕН
Без данок:12,410ДЕН
ДВОКРИЛЕН ОРМАР СО ФИОКИ ПИЛОТ ДВОКРИЛЕН ОРМАР СО ФИОКИ ПИЛОТ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 90 x 50 x 205 cmБоја: Антрацит со крем и сиваИзработка:Двокрилен ормар со 3 фиоки изработен во висококвалитетна иверка од 18мм антрацит (костур) ,лице перла(крем) и светло сива..
11,560ДЕН 13,600ДЕН
Без данок:11,560ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: АртисанИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм.*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,460ДЕН
Без данок:13,460ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: Бел дабИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм.*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,460ДЕН
Без данок:13,460ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: ДабИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм.*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,460ДЕН
Без данок:13,460ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: АртисанИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм. Со вклучени полици*Рок на испорака до 20 работни денови..
14,530ДЕН
Без данок:14,530ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: Бел дабИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм. Со вклучени полици*Рок на испорака до 20 работни денови..
14,530ДЕН
Без данок:14,530ДЕН
Димензии: 100 x 52 x 222 cmБоја: ДабИзработка: Двокрилен ормар изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм. Со вклучени полици*Рок на испорака до 20 работни денови..
14,530ДЕН
Без данок:14,530ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 75 x 52 x 222 cmБоја: АртисанИзработка: Двокрилен ормар со три фиоки изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,700ДЕН
Без данок:13,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 75 x 52 x 222 cmБоја: Бел дабИзработка: Двокрилен ормар со три фиоки изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,700ДЕН
Без данок:13,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 75 x 52 x 222 cmБоја: ДабИзработка: Двокрилен ормар со три фиоки изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм*Рок на испорака до 20 работни денови..
13,700ДЕН
Без данок:13,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 60 x 42 x 199 cmБоја: АртисанИзработка: Еднокрилен ормар изработен од висококвалитетна иверка од 16мм со црни метални ногари*Рок за испорака 60 работни денови..
9,300ДЕН
Без данок:9,300ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 185 (7 страни)