Menu
Your Cart

Лифтомати

Лифтомати
КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ КАСИ КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ КАСИ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 59.5 x 58 x 102 cm Издржливост до 150 кгБоја: СинаИзрабтока: Модерна канцелариска столица, кој е обложен со квалитетна мрежеста ткаенина во сина боја. Има фиксирани пластични потпирачи за раце. Потпирачите за раце во сива боја се изработени од пластика, а белата основа обложе..
6,962ДЕН 8,190ДЕН
Без данок:6,962ДЕН
КАНЦЕЛАРСКИ СТОЛ ЈУСТ КАНЦЕЛАРСКИ СТОЛ ЈУСТ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 61 x 62,5 x 98 cm Димензии на седечки дел: 49-50 cm Висина на седиште: 45 cm Издржливост до 150кgБоја: СиваИзработка: Едноставен канцелариски стол со елегантен дизајн. Обложен е со квалитетна ткаенина во сива боја. Има фиксирани потпирачи за раце кои се обложени на врвот. Седи..
5,773ДЕН 6,792ДЕН
Без данок:5,773ДЕН
ЛИФТ. ЕКО-КОНГРЕС/ЦРН-ШТОФ,ЕКО КОЖ. ЛИФТ. ЕКО-КОНГРЕС/ЦРН-ШТОФ,ЕКО КОЖ.
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 53 х 55 х 82 cm Височина на седење: 47 cmБоја: - Црна - Сина - ЦрвенаИзработка: Столица изработена од еко штофови и пластични ногари...
2,117ДЕН 2,490ДЕН
Без данок:2,117ДЕН
Димензија: 53 х 55 х 82 cm Височина на седење: 47 cmБоја: - Црна - Сина - Сива - ЦрвенаИзработка: Пластични ногари..
1,267ДЕН
Без данок:1,267ДЕН
ЛИФТ. СТОЛ СХ 100 ШТОФ ПВЦ ЛИФТ. СТОЛ СХ 100 ШТОФ ПВЦ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 47 х 51 х 88-102 cm Височина на седење: 45-59 cmБоја: - Црна - Сина - ЗеленаРаботна столица од штоф, со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база, ЦП механизам..
4,582ДЕН 5,390ДЕН
Без данок:4,582ДЕН
ЛИФТ. СТОЛ СХ 117 ШТОФ ПВЦ/РАК.ГОЛФ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 59 х 55 х 99-112 cm Височина на седење: 48-61 cmБоја: - Црна - Сина - Сива - ЦрвенаИзработка: Работна столица од штоф, со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база, ЦП механизам..
5,687ДЕН 6,690ДЕН
Без данок:5,687ДЕН
ЛИФТ. СТОЛ СХ-117 ШТОФ ПВЦ - СЕРИИ ЛИФТ. СТОЛ СХ-117 ШТОФ ПВЦ - СЕРИИ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 46 х 55 х 99-112 cm Височина на седење: 48-61 cmБоја: - Црна - Сина - Сива - ЦрвенаРаботна столица од штоф, со тврди тркалца 50 мм, најлон црна база, ЦП механизам..
5,092ДЕН 5,990ДЕН
Без данок:5,092ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 60 x 66 x 108-118 Максималниот капацитет на тежина на столот е 100 кг.Боја: СиваОпис: Канцелариски стол изработен од мрежеста ткаенина која овозможува проток на воздух. Седиштето на столчето е широко 46 cm и длабоко 48 cm. Потпирачите за раце се поместени и фиксирани. Основата ..
6,790ДЕН
Без данок:6,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 45 х 50 х 78-88 cm Димензии на седечки дел: 45 x 55 cmБоја: СинаИзработка: Канцелариски стол изработен од висококвалитетен штоф...
7,190ДЕН
Без данок:7,190ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 65 х 62 х 113-124 cm Височина на седење: 44-55 cm Длабочина на седиште: 52 cmБоја: СиваИзработка: Лифтомат изработен од ткаенина, мрежа. Прилагодлива поддршка на лумбалниот дел. Издржливост до 100кг..
8,190ДЕН
Без данок:8,190ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 70 x 70 x 125-133 cm Височина на седење: 42-49 cm Издржливост до 120 kgБоја: -Црно-ЦрвенаИзработка: Канцелариски стол, тапациран во ткаенина во црна боја со црвен дизајн на рабовите. Потпирачите за раце се вклучени и покриени со вештачка кожа. Пластичната основа има пет тркала ..
12,590ДЕН
Без данок:12,590ДЕН
ЛИФТОМАТ ВАДЕ ТОП ЦЕНА ЛИФТОМАТ ВАДЕ ТОП ЦЕНА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 58 х 62 х 82-92 cm Димензии на седечки дел: 46 x 54 cm Височина на седење: 49-59 cm Издржливост до 100кгБоја: КафенаИзработка: Канцелариски стол изработен од висококвалитетен штоф...
6,112ДЕН 7,190ДЕН
Без данок:6,112ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 57 х 58 х 80-90 cm Димензии на седечки дел: 58 х 58 cm Височина на седење: 45-55 cm Издржливост до 100кгБоја: СиваИзработка: Лифтомат изработен од висококвалитетен штоф..
9,290ДЕН
Без данок:9,290ДЕН
ЛИФТОМАТ ВИЛ ЛИФТОМАТ ВИЛ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 58 х 47 х 88-98 cm Димензии на седечки дел: 45 x 55 cmБоја: ЖолтаИзработка: Канцелариски стол изработен од висококвалитетен штоф...
9,682ДЕН 11,390ДЕН
Без данок:9,682ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 х 47 х 82-92 cm Димензии на седечки дел: 37 x 43 cm Височина на седење: 45 x 55 cm Издржливост до 100кгБоја: СиваИзработка: Лифтомат изработен од висококвалитетен штоф..
9,290ДЕН
Без данок:9,290ДЕН
ЛИФТОМАТ ВИРЕ ЛИФТОМАТ ВИРЕ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 61 х 63 х 110-120 cmБоја: -Зелeна со црно -Плав со црно -Портокалов со црноИзработка: Лифтомат изработен од мембранска ткаенина, мрежа(наслон) и црно седиште. Издржливост до 150кг..
5,857ДЕН 6,890ДЕН
Без данок:5,857ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 56 х 65 х 83-93 cm Димензии на седечки дел: 47 x 57 cm Височина на седење: 47-57 cm Издржливост до 100кгБоја: СиваИзработка: Канцелариски стол изработен од висококвалитетен штоф...
9,290ДЕН
Без данок:9,290ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 64 x 60 x 113-123 cm Височина на седење: 43-55 cm Издржливост до 90 kgБоја: - Зелена - Сина - Црна - СиваИзработка: Изработена од високо квалитетна PU еко-кожа и хромирана основа...
6,790ДЕН
Без данок:6,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 66 x 64 x 114-122 cm Височина на седење: 48-60 cm Издржливост до 120 kgБоја: - Бела - КремИзработка: Канцелариски стол од вештачка (PU) кожа. Наслоните за раце се тапацирани на врвот. Основата е хромирана. Има функција за вртење и се прилагодува висината. Висина на седиштето ..
11,190ДЕН
Без данок:11,190ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 62 х 62 х 112-120 cm Височина на седење: 40-48 cm Димензии на седечки дел: 50 x 51 cm Издржливост до 150 кгБоја: СинаИзработка: Модерен канцелариски стол, кој е обложен со квалитетна мрежеста ткаенина во сина боја. Има функција за вртење и се прилагодува висината. Има фиксирани..
9,990ДЕН
Без данок:9,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 58 х 60 х 100-110 cm Височина на седење: 44-54 cmБоја: -Црна -Темно КафенаИзработка: Лифтомат изработен во еко кожа Издржливост до 140кг..
6,990ДЕН
Без данок:6,990ДЕН
ЛИФТОМАТ ДЕТСКИ АНИТА ЛИФТОМАТ ДЕТСКИ АНИТА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 40 х 45,5 х 76-85,5 смБоја:СиваМатеријал - пластика - мрежеста ткаенинаОпис: Работна столица изработена од висококвалитетна мрежеста ткаенина во сива боја. Масата е ротирачка и овозможува прилагодување на висината.*Максимална тежина 60 kg..
3,221ДЕН 3,790ДЕН
Без данок:3,221ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 65 х 71 х 117-127 cm Височина на седење: 46-56 cmБоја: ЦрнаИзработка: Модерен канцелариски стол, тапациран со квалитетна вештачка СТП кожа во црна боја. Има функција за вртење и се прилагодува по висина. Црната рамка на столот е пластична. Столот има фиксирани потпирачи за раце ко..
11,490ДЕН
Без данок:11,490ДЕН
ЛИФТОМАТ КЕЛТ ЛИФТОМАТ КЕЛТ
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 70 x 70 x 125-133 cm Издржливост до 120 kgБоја: -Црно-Сива -Црно-СинаИзработка: Канцелариски стол во комбинација на вештачка (СТП) кожа, достапен во различни бои. Потпирачите за раце се поставени од горниот дел и се прилагодуваат на висината. Основата е во црна боја, комбин..
11,382ДЕН 13,390ДЕН
Без данок:11,382ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 46 (2 страни)