Menu
Your Cart

Двосед

Двосед
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 х 120 х 70 х 45 cmБоја: - Кафена со сиваОпис: Фотелја изработена од синтетички ратан, челик обложен во прав и ткаенина. Фотелјата ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете ја на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја есте..
14,900ДЕН
Без данок:14,900ДЕН
Димензии: 146 х ?? х 96 cm Димензии за спиење:Боја: СиваОпис: Двосед изработен од висококвалитетен штоф. Исклучително удобен двосед кој ќе ви понуди совршено место за одмор по напорниот ден...
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 155 х 92 х 70 cm Висина на седиштето: 42 cm Длабочина на седиштето: 92 cmБоја: - АРИА 2 (како на сликата)Опис: Двосед изработен од меко дрво, иверица, еластични појаси, мека полиуретанска пена. Перници: еластични ремени, мека полиуретанска пена, со отстранливи капаци, и на сед..
12,600ДЕН
Без данок:12,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 180 х 103 х 88 cm Површина за спиење: 150 х 215 cm Висина на седиштето: 43 cm Длабочина на моделот: 103 cm Длабочина на седиштето: 67 cmБоја: - ТОТЕМ 415 (како на сликата)Опис: Двосед изработена од меко дрво, иверица, еластични појаси, пена со висока густина Перници: еластич..
26,900ДЕН
Без данок:26,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 140 х 68 х 71 х 46 cmБоја: - КафенаОпис: Фотелја изработена од синтетички ратан и прашкаст челик. Фотелјата ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Помошното присуство на перници е секогаш неопходно за столчињата и софите да бидат удобни.*Рок..
17,300ДЕН
Без данок:17,300ДЕН
Димензии: 85 х 60 х 96 cmБоја: ЖолтаОпис: Двосед изработен од висококвалитетен штоф. Исклучително удобна фотелја кој ќе ви понуди совршено место за одмор по напорниот ден...
30,900ДЕН
Без данок:30,900ДЕН
Димензии: 85 х 60 х 96 cmБоја: СиваОпис: Двосед изработен од висококвалитетен штоф. Исклучително удобна фотелја кој ќе ви понуди совршено место за одмор по напорниот ден...
30,900ДЕН
Без данок:30,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 157 х 88 х 71 cm Висина на седиштето: 48 cm Длабочина на седиштето: 65 cmБоја: - ТАРХЕ 41/27 (како на сликата)Опис: Двосед изработен од иглолистен, иверица, дрвена рамка со букови летви, еластична пена Перници: дрвена рамка со летви, пена Задни перничиња: Силиконски топчиња и..
17,400ДЕН
Без данок:17,400ДЕН
ДВОСЕД НОВА ЛЕЖАЈ
-15 %
Димензии: L 190 х W 85 х H 90 cm Височина на седиште: 43 cm Длабочина на седиште: 65 cm Димензии за спуштање: L 80 x 65 WБоја: - Крем (ML 002)Изработка: Двосед изработен во штоф, метални ногари и метална коснтрукција...
17,051ДЕН 20,060ДЕН
Без данок:17,051ДЕН
ДВОСЕД ТАСОС
-15 %
Димензии: L 166 х W 95 х H 82 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 60 cm Димензии за спиење: 90 х 120 cmБои/Дезени: СИТЕБрој на бои: Еднобојна Механизам: Ротирачки наслон Седиште: Сунѓер HR-35, дебелина 14 cm Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над еластичн..
29,665ДЕН 34,900ДЕН
Без данок:29,665ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 172 х 98 х 68 cm Висина на седиштето: 40 cm Длабочина на моделот: 98 cm Длабочина на седиштето: 75 cmБоја: - Дамаск: РИМО 04 /12 (како на сликата)Опис: Двосед изработен од меко дрво, честички, еластични ремени, пена со висока густина, џебен пружински пакет, супер еластична п..
21,900ДЕН
Без данок:21,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 160 х 86 х 77 cm Висина на седиштето: 45 cm Длабочина на седиштето: 65 cmБоја: - МАЗЕРАТИ 08/ ЛОТОС ДИЈАМАНД 02 (како на сликата)Опис: Двосед изработен од меко дрво, иверица, џебен пружински пакет, еластична пена Перници: џебен пружински пакет, еластична пена Двосеодт обезбед..
17,400ДЕН
Без данок:17,400ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 200 х 78 х 60 cm Висина на седиштето: 42 cm Длабочина на моделот: 78 cm Длабочина на седиштето: 64 cm Површина за спиење: 120 х 200 cmБоја: - СОХО 7 (како на сликата)Опис: Двосед изработен од меко дрво, иверица, полиуретанска пена Перници: полиуретанска пена, странични перн..
16,300ДЕН
Без данок:16,300ДЕН
ДВОСЕД ЧАТО ТОП ЦЕНА ДВОСЕД ЧАТО ТОП ЦЕНА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 180 х W 66 х H 80 cm Височина на седиште: 39 cm Длабочина на седиште: 50 cm Димензии за спуштање: 182 x 70 cmБоја: - Капучино (GR 112) - Темно Сина (GR 115) - Сина - КафенаИзработка: Двосед изработен во штоф, со металнии црни ногари ногари и механизам за спуштање на стр..
7,153ДЕН 8,415ДЕН
Без данок:7,153ДЕН
Прикажани 1 до 16 од 16 (1 страни)