Menu
Your Cart

Градина

Градина
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 54 х 52 х 99 х 74 cmБоја: - Кафена со црнаОпис: Барски стол изработен од ткаенина, синтетички ратан и челик обложен во прав. Барскиот стол ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ј..
6,990ДЕН
Без данок:6,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 47 х 47 х 103 х 75 cmБоја: - Кафена со црнаОпис: Барски стол изработен од полипропиленска пластика. Барскиот стол ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ергономиј..
3,990ДЕН
Без данок:3,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 47 х 57 х 113 х 77 cmБоја: - КафенаОпис: Барски стол изработен од синтетички ратан и челик обложен во прав. Барскиот стол ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со..
4,590ДЕН
Без данок:4,590ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 47 х 57 х 113 х 77 cmБоја: - ЦрнаОпис: Барски стол изработен од синтетички ратан и челик обложен во прав Барскиот стол ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ерг..
4,590ДЕН
Без данок:4,590ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Фотелја: 65 x 64 x 75 cm. Двосед: 65 x 125 x 75 cm Висина на седиштето: прибл. 35,5 см. Дебелина на перницата: прибл. 10 - 15 cm Маса: 40 x 91 x 50 cm дебелина на масата: 1 cm (дебелина на стакло: 0,5 cm)Боја: - Црна со КапучиноОпис: Мебел за градина изработен од платно..
18,300ДЕН
Без данок:18,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 96 х 120 х 70 х 45 cmБоја: - Кафена со сиваОпис: Фотелја изработена од синтетички ратан, челик обложен во прав и ткаенина. Фотелјата ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете ја на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја есте..
14,900ДЕН
Без данок:14,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 140 х 68 х 71 х 46 cmБоја: - КафенаОпис: Фотелја изработена од синтетички ратан и прашкаст челик. Фотелјата ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Помошното присуство на перници е секогаш неопходно за столчињата и софите да бидат удобни.*Рок..
17,300ДЕН
Без данок:17,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 195 х 106 х 112 х 58 cmБоја: - Сива со ЦрнаОпис: Лулка изработена од синтетички ратен , платно и челик обложен во прав. Лулката ви нуди удобност во седиштето, но и издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете ја на вашата тераса или во вашата градина и..
14,900ДЕН
Без данок:14,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 79 х 76 cmБоја: - Сива со ЦрнаОпис: Маса изработена од синтетички ратен , стакло и челик обложен во прав. Масата ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете ја на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ергономија..
8,990ДЕН
Без данок:8,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 69 х 58 х 93 х 42 cmБоја: - Кафена со сиваОпис: Стол изработен од синтетички ратан, челик обложен во прав и ткаенина. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката с..
7,900ДЕН
Без данок:7,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 71 х 70 х 94 х 45 cmБоја: - Црна со сиваОпис: Стол изработен од синтетички ратан, челик обложен во прав и ткаенина. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ..
7,900ДЕН
Без данок:7,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 69 х 60 х 74 х 44 cmБоја: - Кафена со ЦрнаОпис: Стол изработен од синтетички ратен и челик обложен во прав. Украсете ја вашата градина или тераса со најновиот тренд во модерниот дизајн. Столот ви нуди удобност во седиштето, но и издржливост благодарение на одличниот квалитет..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 61 х 63 х 90 х 45 cmБоја: - ЦрнаОпис: Стол изработен од природен ратан и челик обложен во прав. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ергономијата.* Р..
6,200ДЕН
Без данок:6,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 70 х 58 х 71 х 38 cmБоја: - КафенаОпис: Стол изработен од синтетички ратан и прашкаст челик. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Помошното присуство на перници е секогаш неопходно за столчињата и софите да бидат удобни.*Рок за испо..
8,900ДЕН
Без данок:8,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 79 х 63 х 58 х 51 cmБоја: - ЦрнаОпис: Стол изработен од синтетички ратан, ткаенина и челик обложен во прав. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Помошното присуство на перници е секогаш неопходно за столчињата и софите да бидат удобни. ..
7,200ДЕН
Без данок:7,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 71 х 66 х 75 х 40 cmБоја: - Бела со сивоОпис: Стол изработен од ткаенина, челик обложен во прав и полипропилен. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ерго..
8,900ДЕН
Без данок:8,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 71 х 66 х 75 х 40 cmБоја: - Црна со сивоОпис: Стол изработен од ткаенина, челик обложен во прав и полипропилен. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ерго..
8,900ДЕН
Без данок:8,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 60 х 85 х 86 х 35 cmБоја: - ДабОпис: Стол изработен од природен ратан и челик обложен во прав. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетиката со ергономијата.* ..
9,300ДЕН
Без данок:9,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 91 х 55 х 150 х 40 cmБоја: - Даб со светло сиваОпис: Стол изработен од ткаенина, синтетички ратан и челик обложен во прав Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комбинирајте ја естетика..
12,900ДЕН
Без данок:12,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 74 х 71 х 80 cmБоја: -КафенаОпис: Стол изработен од синтетички ратен и челик обложен во прав. Прекрасен дизајн, исклучително удобен, лесен за одржување. Високо квалитетен стол која ќе го користите со задоволство и уживање во годините кои доаѓаат.*Рок за испорака 60 работни ..
7,900ДЕН
Без данок:7,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 65 х 82 х 74 х 39 cmБоја: - КафенаОпис: Стол изработен од цврсто јасен дрво и природен ратан. Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Погоден за изложување на сончева светлина и надворешна употреба. Поставете го на вашата тераса или во ваш..
13,300ДЕН
Без данок:13,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 65 х 84 х 74 х 39 cmБоја: - ЦрнаОпис: Стол изработен од гумено дрво и врвка Столот ви нуди издржливост благодарение на одличниот квалитет на изработка. Погоден за изложување на сончева светлина и надворешна употреба. Поставете го на вашата тераса или во вашата градина и комб..
11,300ДЕН
Без данок:11,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 81 х 90 х 90 х 45 cmБоја: -Кафена со ЦрнаОпис: Стол изработен од ткаенина, синтетички ратан и челик обложен во прав. Прекрасен дизајн, исклучително удобен, лесен за одржување. Помошното присуство на перници е секогаш неопходно за столчињата и софите да бидат удобни.*Рок з..
13,900ДЕН
Без данок:13,900ДЕН
Прикажани 1 до 23 од 23 (1 страни)