Menu
Your Cart

Библиотеки

Библиотеки
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 60 x 35 x 189 cmБоја: Како на сликата (две комбинации на темен даб)Изработка: Библиотека изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм. Четири полици и две фиоки..
5,900ДЕН
Без данок:5,900ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/111 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 111 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,712ДЕН 3,390ДЕН
Без данок:2,712ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/111 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 111 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,712ДЕН 3,390ДЕН
Без данок:2,712ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/198 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 198 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
4,632ДЕН 5,790ДЕН
Без данок:4,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/86 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 86 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,632ДЕН 3,290ДЕН
Без данок:2,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/86 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 86 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,632ДЕН 3,290ДЕН
Без данок:2,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/111 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 111 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
3,112ДЕН 3,890ДЕН
Без данок:3,112ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/111 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 111 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
3,112ДЕН 3,890ДЕН
Без данок:3,112ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/198 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 198 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
5,192ДЕН 6,490ДЕН
Без данок:5,192ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/85 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 85 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,872ДЕН 3,590ДЕН
Без данок:2,872ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/85 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 85 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,872ДЕН 3,590ДЕН
Без данок:2,872ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 120 х 36 х 106 cmБоја: Сонома Арвен со Кобалт сјајИзработка: Библиотека со две врати и две фиоки со полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
7,390ДЕН
Без данок:7,390ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 158 х 36 х 106 cmБоја: Сонома Арвен со Кобалт сјајИзработка: Библиотека со две врати, две фиоки и полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
9,390ДЕН
Без данок:9,390ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 158 х 36 х 106 cmБоја: Сонома Арвен со Кобалт сјајИзработка: Библиотека со една клизечка врата и полица изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
8,390ДЕН
Без данок:8,390ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 40 х 36 х 175 cmБоја: Сонома АрвенИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
2,500ДЕН
Без данок:2,500ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 Х 36 Х 175 cmБоја: Сонома Арвен со Кобалт сјајИзработка: Библиотека со две врати и полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
6,290ДЕН
Без данок:6,290ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 36 х 175 cmБоја: Сонома Арвен со Кобалт сјајИзработка: Библиотека со четири врати и полица изработени од висококвалитетна иверка од 16мм*Рок на испорака 30 работни денови...
7,990ДЕН
Без данок:7,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 Х 36 Х 175 cmБоја: Сонома Арвен со Бела сјајИзработка: Библиотека со две врати и полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
6,190ДЕН
Без данок:6,190ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 80 х 36 х 175 cmБоја: Сонома Арвен со Бела сјајИзработка: Библиотека со четири врати и полица изработени од висококвалитетна иверка од 16мм* Рок на испорака 30 работни денови...
7,990ДЕН
Без данок:7,990ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 50 x 42 x 203 cmБоја: Даб со виолетоваИзработка: Библиотека изработена од висококвалитетна иверка со три полици и една врата*Рок на испорака до 20 работни денови..
7,270ДЕН
Без данок:7,270ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 50 x 42 x 203 cmБоја: Даб со песок (сива)Изработка: Библиотека изработена од висококвалитетна иверка со три полици и една врата*Рок на испорака до 20 работни денови..
7,270ДЕН
Без данок:7,270ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 50 x 42 x 203 cmБоја: Даб со синаИзработка: Библиотека изработена од висококвалитетна иверка со три полици и една врата*Рок на испорака до 20 работни денови..
7,270ДЕН
Без данок:7,270ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 137,5 x 33 x 143,5 cmБоја: Темна Сонома со Бела СофтИзработка: Библиотека изработена од иверка со дебелина 16мм.Рок на испорака 30 работни денови..
7,800ДЕН
Без данок:7,800ДЕН
БИБЛИОТЕКА МАУРО 2Х2 БИБЛИОТЕКА МАУРО 2Х2
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 73 x 33 x 73 cmБоја: - Бела - СономаИзработка: Со библиотеката MAURO, можете да ги организирате вашите книги и да воведете ред во вашето катче за читање. Благодарение на неговите компактни димензии, се вклопува дури и во мали ентериери или може да биде основа за поголема комбин..
3,032ДЕН 3,790ДЕН
Без данок:3,032ДЕН
БИБЛИОТЕКА МАУРО 3Х3 БИБЛИОТЕКА МАУРО 3Х3
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 108 x 33 x 108 cmБоја: - Бела - Сива - Даб - СономаИзработка: Со библиотеката MAURO, можете да ги организирате вашите книги и да воведете ред во вашето катче за читање. Благодарение на неговите компактни димензии, се вклопува дури и во мали ентериери или може да биде основа з..
5,112ДЕН 6,390ДЕН
Без данок:5,112ДЕН
БИБЛИОТЕКА МАУРО 3Х5 БИБЛИОТЕКА МАУРО 3Х5
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 108 x 33 x 176,5 cmБоја: - Бела - Сива - Даб - СономаИзработка: Со библиотеката MAURO, можете да ги организирате вашите книги и да воведете ред во вашето катче за читање. Благодарение на неговите компактни димензии, се вклопува дури и во мали ентериери или може да биде основа..
7,992ДЕН 9,990ДЕН
Без данок:7,992ДЕН
БИБЛИОТЕКА МАУРО 4Х1 БИБЛИОТЕКА МАУРО 4Х1
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензија: 38 x 33 x 142 cmБоја: - Сива - ДабИзработка: Со библиотеката MAURO, можете да ги организирате вашите книги и да воведете ред во вашето катче за читање. Благодарение на неговите компактни димензии, се вклопува дури и во мали ентериери или може да биде основа за поголема комбин..
3,352ДЕН 4,190ДЕН
Без данок:3,352ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 60 х 29 х 180 cmБоја: - Мултиколор (како на сликата)Опис: Библиотека изработена од ламинирана иверка и челик обложен со прав. Изработена е од квалитетен материјал и го ставаат акцентот на секој детал. Се карактеризира со многу бои. Библиотека има вградени делови во форма на ..
10,700ДЕН
Без данок:10,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 65.5 x 198.3 x 41.3 cmБоја: Како на фотогафијатаОпис: Библиотека изработена од висококвалитетна иверка 16мм. Совршен избор доколку сакате да опремите која било просторија, на пример, соба за млади. Има удобен врв кој обезбедува висока употребливост. Мебелот особено се препорачува..
11,900ДЕН
Без данок:11,900ДЕН
БИБЛИОТЕКА ПИЛОТ БИБЛИОТЕКА ПИЛОТ
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 70 x 45 x 155 cmБоја: Антрацит со перлаИзработка: Библиотека изработена во висококвалитетна иверка 18мм антрацит (костур) и лице перла (крем) и светло сива..
7,600ДЕН 9,500ДЕН
Без данок:7,600ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 39 (2 страни)