Menu
Your Cart

Комоди

Комоди
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 х 41 х 185 cmБоја: - Црна со златни ногариОпис: Висок елемент изработен од ламинирана иверка, ламиниран медијапан и метални ногари. Овој елемент ќе ви обезбеди многу простор за складирање, а украсните предни страни ќе ја направат декорацијата на многу ентериери.* Рок за..
15,600ДЕН
Без данок:15,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 277 x 45,5 x 191 cm ТВ комода: 205 x 45 x 42 cm Низок елемент: 70 x 40 x 135 cm Висок елемент: 70 x 40 x 190 cm Полица: 175 x 20 x 20 cmБоја: Сонома aрвенИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и 25мм, канттрака 0,45мм. Механизми за меко затвор..
20,600ДЕН
Без данок:20,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 210 x 42,5 x 165 cm ТВ комода: 160 x 42 x 45 cm Висаче 1: 50 x 32 x 100 cm Висаче 2: 35 x 32 x 100 cm Полица: 100 x 22 x 15 cmБоја: Сонома арвенИзработка: Комода на елементи изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Можност за монтажа со расп..
12,300ДЕН
Без данок:12,300ДЕН
Димензии: 180 x 40 x 166 cm Место за ТВ: 115 х 88.5 cmБоја: Даб какао со даб крафт белаИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка од 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучено меко затварање* Рок на испорака 30 работни денови..
9,300ДЕН
Без данок:9,300ДЕН
КОМОДА АРИСТА КОМОДА АРИСТА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 275 х 55 х 199 cm ТВ елемент: 193 х 55 х 40 cm Висок елемент: 80 х 35 х 199 cm Висаче: 80 x 31 x 101 Полица со панел: 120 x 75 cm Димензии за ТВ: 120 х 90 cmБоја: Бела со сиваИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка. Комодата Ариста е модерно парче мебел, сов..
22,865ДЕН 26,900ДЕН
Без данок:22,865ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 290 х 52,1 х 209,3 cm ТВ елемент: 139,9 х 52,1 х 49,3 cm Висок елемент: 60,2 х 34,2 х 209,3 cm Низок елемент: 89,9 x 34,2 x 138,9 Полица: 140 x 24 x 29 cmБоја: Бела со сив дабИзработка: Комода изработена од медијапан и висококвалитетна иверка корпус со вклучено лед осветлува..
48,900ДЕН
Без данок:48,900ДЕН
Димензии: Тв комода: 108 х 40 х 45,5 cm Витрина 1: 65 х 32 х 103 cm Витрина 2: 965 х 27 х 99 cm Полица: 100 х 25 х 16,5 cmБоја: Бела сјај со сив храстОпис: Комода изработена од висококвалитетна иверка. Комодата со својот уникатен дизајн одлично ќе се вклопи во Вашиот дом. Одлично ре..
25,060ДЕН
Без данок:25,060ДЕН
Димензии: Тв комода: 108 х 40 х 45,5 cm Витрина 1: 65 х 32 х 103 cm Витрина 2: 965 х 27 х 99 cm Полица: 100 х 25 х 16,5 cmБоја: Храст со песокОпис: Комода изработена од висококвалитетна иверка. Модерна и стилска комода која ќе блесне во вашата соба, добива луксузрн изгледа комбинира..
25,060ДЕН
Без данок:25,060ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 260 x 35,5 x 181 cm ТВ комода: 130 x 35 x 44,2 cm Низок елемент: 80 x 35 x 140 cm Висок елемент: 50 x 35 x 180 cm Полица: 130 x 20 x 20 cmБоја: Сонома арвен со бела софтИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм. Распоредот на еле..
14,600ДЕН
Без данок:14,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 296 x 41,5 x 144 cmБоја: Бела сјај со сив бетонИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка. Оваа колекција внесува убавина и хармонија во вашиот дом, што е суштината на најдобриот минимализам. Практичноста на отворање и затворање ја гарантира системот „push to open“ - ..
22,600ДЕН
Без данок:22,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 272,5 х 42 х 160,5 cm Тв елемент: 166 x 42 x 52 cm Витрина: 106,5 x 42 x 160,5 cm Полица: 160 x 22 x 30 cmБоја: Сина мат со светол ривиера даб (како на сликата)Материјал: Модерната комода од колекцијата Bohol е инспирирана од ексклузивниот скандинавски стил, каде едноставноста и..
28,490ДЕН
Без данок:28,490ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 344,5 х 42 х 205 cm Тв елемент: 166 x 42 x 52 cm Голема витрина: 106,5 x 42 x 160,5 cm Мала витрина: 72 x 42 x 205 cm Полица: 160 x 22 x 30 cmБоја: Сина мат со светол ривиера даб (како на сликата)Материјал: Модерната комода од колекцијата Bohol е инспирирана од ексклузивниот ск..
41,790ДЕН
Без данок:41,790ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 230 х 43,5 x 185 cmБоја: Бела сјај со орев адмиралИзработка: Комода изработена од медијапан бела сјај со деб. 18мм и иверка со дебелина 16мм. Push механизами на вратичките.* Рок на испорака 30 работни денови..
21,600ДЕН
Без данок:21,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 260 x 45 x 183 cm Место за ТВ: 120 x 102.5 cmБоја: Темна сонома со бела софтИзработка: Комода изработена од медијапан во 18мм и висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45 и 1мм. Механизми за меко затворање и ЛЕД осветлување.* Рок на испорака 30 работни денови..
23,900ДЕН
Без данок:23,900ДЕН
КОМОДА БРАН АРТИСАН
-15 %
Димензии: 290 х 40 х 190 cm ТВ елемент: 140 х 43 х 49 cm Низок елемент: 90 х 42 х 141 cm Висок елемент: 60 х 42 х 190 cm Полица: 140 x 22 x 25 cmБоја: Артисан кремИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 18mm(костур) артисан и медијапан фолија (лице) крем мат..
25,415ДЕН 29,900ДЕН
Без данок:25,415ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 240 x 42 x 186 cm ТВ елемент: 128 x 42 x 48 cm Висок елемент: 50 x 33 x 185 cm Низок елемент: 62 x 33 x 130 cm Полица: 128 x 20 x 20 cmБоја: Стар Стил - изгледИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм и канттрака од 0,45мм. Со меко затворање...
13,900ДЕН
Без данок:13,900ДЕН
КОМОДА БРИТНИ - СИТИ 6062
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 321 x 40,5 x 195 cmБоја: - Сонома АрвенОпис: Оваа комода ќе ви обезбеди многу простор за складирање, а украсните предни страни ќе ја направат декорацијата на многу ентериери. Се што ви е потребно за вашата дневна соба: два витрини и кабинет за ТВ.Телевизорскиот кабинет е о..
27,965ДЕН 32,900ДЕН
Без данок:27,965ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 310 x 45 x 191 cm Место за ТВ: 160 х 100 cmБоја: Бела висок сјај со даб дакотаИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка од 16мм и канттрака од 1мм. Вклучено меко затварање, ЛЕД осветлување.* Рок на испорака 30 работни денови..
22,900ДЕН
Без данок:22,900ДЕН
Бренд: MONDIVI
Димензии: 330 х 40,5 x 176 cm ТВ комода: 190 x 40 x 52,5 cm Низок елемент (витрина): 50/101 x 30 x 146,5 cm Висок елемент (висаче): 90 x 30 x 174 cm Полица: 169 x 30 x 29,2 cmБоја: Сонома со графитИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,4..
22,600ДЕН
Без данок:22,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 160 х 45,5 x 162,5 cm Место за ТВ: 80 х 61,5 cmБоја: Темна сонома со галакси кафе сјајИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка од 16 и 18мм и кантрака од 0,45 и 1мм. ЛЕД осветлување и врати со меко затворање.* Рок на испорака 30 работни денови..
11,900ДЕН
Без данок:11,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 290 х 41 x 194 cm Тв елемент: 160 х 41 х 43 cm Висаче: 80 х 32,5 х 109 cm Висок елемент: 80 х 34 х 110.5 cm Полица: 149 x 23 x 23 cmБоја: Стар стил со сиваИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка од 16мм. Вклучено лед осветлување*Рок за испорака 60 работни д..
15,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: 275 x 40.5 x 181 cm Место за ТВ: 125 х 80 cmБоја: Даб дакота со црн мермерИзработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Можност за монтажа со распоред на елементите по желба. Вклучено ЛЕД осветлување и меко затварање.* Рок н..
20,300ДЕН
Без данок:20,300ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 89 (3 страни)
Комоди