Menu
Your Cart

За нас

Мебел-Ви Дооел Виница како компанија која произведува и продава мебел од 1997 година, веќе се позиционира на лидерското место на пазарот во Македонија како еден од најголемите производители на мебел. Од самиот почеток, нашиот фокус е кон Вас купувачите – нашите најголеми и највредни партнери. За нас е привилегија Вашата доверба да ви помогнеме да го опремите Вашиот дом.

Тргнувајќи од сопствената визија и поставените цели Мебел-Ви понуди нов концепт на online продажба и купувачко исуство. Мебел-Ви е првата компанија која нуди online продажба на мебел во Македонија.

Сега како новина на пазарот во Македонија на една online локација може да се најдат голем број видови производи, од сите сегменти на нашето портфолио (Мебел-Ви, Status и Allegro).

Производите од сегментот Мебел-Ви, препознатливи по својот квалитет и огромните предности пред останата понуда на нашиот пазар, претставуваат прв избор на оние купувачи кои сакаат квалитетен сертифициран производ, дизајниран да ја задоволи нивната потреба за удобен и функционален дом.

Брендот Status го опфаќа економик сегментот кои се нуди во поголемите салони на Мебел-Ви, и се произведува во Македонија и во странство. Основната мисија на Status е да стане партнер на секој дом, со производство и понуда на квалитетен мебел кој е едноставен за употреба и со најдобра цена на пазарот во Македонија,. Целата програма на Status се креира врз база на барањата на купувачите за достапни, лесни за монтажа производи, со оптимизирано производство во големи количини и постојано супер цени.

Како трговска марка, Allegro е создаден да понуди дизајниран душек изработен од премиум материјали за секојдневно користење и подобро спиење на секого. По направеното обемно истражување на пазарот и потребите на купувачите, создадени се неколку модели на душеци, како ортопедски, мемори, делукс, елеганс и премиум.

Сите овие производи и трговски марки кои се ексклузивно достапни во нашите продажни центри го прават Мебел-Ви совршено место за секого.