Menu
Your Cart

Попусти и зделки

АГ БЕРЛИН Х5168М АГ БЕРЛИН Х5168М
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 290 x 215 x 85 х 105 cmДлабочина на седиште: 55 cmБоја: Темно сиваИзработка: Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со два релакс механизми..
78,710ДЕН 92,600ДЕН
Без данок:78,710ДЕН
АГ ВАШИНГТОН 50313 ДЕСНА АГ ВАШИНГТОН 50313 ДЕСНА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 295 x 295 х 100 cmБоја: СиваИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со електричен релакс механизми...
69,955ДЕН 82,300ДЕН
Без данок:69,955ДЕН
АГ ВЕГА АГ ВЕГА
-15 %
Бренд: MONDIVI
Димензии: 314 х 314 х 86 cm Височина на седиште: 54 cm Длабочина на седиште: 55 cm Димензии за спиење (тросед): 118 х 180 cmБои: - Светло Кафена (1102)-(ECOMARS 1105.03) - Темно Сива (1111)-(ECOMARS 1105.12)Изработка: АГ изработена во штоф со дрвени ногари и апликации. Клик-Клак механи..
67,915ДЕН 79,900ДЕН
Без данок:67,915ДЕН
АГ КАЛИЈА ЛЕВА АГ КАЛИЈА ЛЕВА
-15 %
Димензии: 275 х 230 cm 3-тросед: L 171 х W 105 х H 77-95 cm 2-двосед: L 230 х W 104 х H 77-95 cm Височина на седиште: 48 cm Длабочина на седиште: 54 cm Димензија за спиење: 125 х 200 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( И ) ПЛАТНАНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна Седи..
47,515ДЕН 55,900ДЕН
Без данок:47,515ДЕН
АГ КАПРИСА СЕРИЈА ###
-15 %
Димензии: 265 х 185 cm 3-тросед: L 150 х W 105 х H 100 cm 2-двосед: L 185 х W 115 х H 100 cm Височина на седиште: 51 cm Длабочина на седиште: 50 Димензија за спиење: 118 х 222 cmБои/Дезени: - ПР-01 - Ф-418 - Ф-420 - Ф-496 - Ф-501Распоред на сериски броеви: / Комбинирање: / Бро..
22,325ДЕН 26,265ДЕН
Без данок:22,325ДЕН
АГ ЛУНА СЕРИЈА ###
-15 %
Димензии: 220 х 157 x 95 cm 3-тросед: L 153 х W 88 х H 72-90 cm 2-двосед: L 160 х W 89 х H 72-90 cm Височина на седиште: 48 cm Димензија за спиење: 70 х 190 cmБои/Дезени: - ПР-01 - Ф-418 - Ф-420 - Ф-496 - Ф-501Број на бои: Еднобојна Механизам: Нема Седиште: Сунѓер тип Т-3550,..
22,865ДЕН 26,900ДЕН
Без данок:22,865ДЕН
АГ ПЕРЛА ДЕСНА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА АГ ПЕРЛА ДЕСНА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА
-15 %
Димензии: 315 х 240 cm 3-тросед: L 225 х W 95 х H 75 cm 2-двосед: L 240 х W 95 х H 75 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 62 cmБои и дезени:Распоред на сериски броеви: Еднобојна Број на бои: Еднобојна Седиште: Сунѓер HR-35, деб. 14 cm Подлога под седиште: Еластична ..
52,670ДЕН 61,965ДЕН
Без данок:52,670ДЕН
АГ РИМИНИ 50770 АГ РИМИНИ 50770
-15 %
Бренд: MONDIVI
Димензии: 235 х 180 х 104 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 50 cmБоја: КремИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со вклучени два релакс механизми...
59,415ДЕН 69,900ДЕН
Без данок:59,415ДЕН
АГ РИМИНИ 50770М ГОЛЕМА АГ РИМИНИ 50770М ГОЛЕМА
-15 %
Бренд: MONDIVI
Димензии: 260 х 200 х 100 cm Височина на седиште: 48 cm Длабочина на седиште: 50 cmБоја: КремИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со вклучени два релакс механизми...
76,415ДЕН 89,900ДЕН
Без данок:76,415ДЕН
АГ САН МАРИНО 50763М АГ САН МАРИНО 50763М
-15 %
Димензии: 210 x 150 x 96 х 104 cm Височина на седиште: 47 cm Длабочина на седиште: 50 cmБоја: - Сива - Капучино - КремИзработка: Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со електричен релакс механизам..
49,810ДЕН 58,600ДЕН
Без данок:49,810ДЕН
АГ СИЦИЛИЈА Х5120М АГ СИЦИЛИЈА Х5120М
-15 %
Бренд: MONDIVI
Димензии: 290 x 290 x 90 х 95cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 51 cmБоја: КафенаИзработка: Аголна гарнитура изработена во квалитетен штоф, со 2 електрични релакс механизми!..
92,565ДЕН 108,900ДЕН
Без данок:92,565ДЕН
АГ ТАЊА ДЕСНА АГ ТАЊА ДЕСНА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 278 х 185 cm 3-тросед: L 185 х W 90 х H 74-91 cm 2-двосед: L 180 х W 95 х H 74-91 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 50 / 70 cm Димензија за спиење: 140 х 240 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ (И) ПЛАТНАРаспоред на сериски броеви: СИТЕ ПЕРНИЦИ / СЕДИШТЕ И НАСЛОН..
38,165ДЕН 44,900ДЕН
Без данок:38,165ДЕН
АГ ТАЊА ЛЕВА ПРОМО АГ ТАЊА ЛЕВА ПРОМО
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 278 х 185 cm 3-тросед: L 185 х W 90 х H 74-91 cm 2-двосед: L 180 х W 95 х H 74-91 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 50 / 70 cm Димензија за спиење: 140 х 240 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( Ф ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( С ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( ПР ) ПЛАТНА..
35,615ДЕН 41,900ДЕН
Без данок:35,615ДЕН
АГ ФЛЕКСИ РОЗЕВА
-15 %
Димензии: L 229 х W 182 х H 90 cm Височина на седиште: ?? cm Длабочина на седиште: 56 cmБоја: Розева (PUEBLO 03 0763)Сунѓер на седиште SOFT-32 dns Ногари: Метални, никел..
31,365ДЕН 36,900ДЕН
Без данок:31,365ДЕН
АГ ЧИКАГО 50016М ЛЕВА АГ ЧИКАГО 50016М ЛЕВА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 290 x 165 х 100 cm Височина на седиште: 45 cm Длабочина на седиште: 55 cmБоја: Светло сиваИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со вклучени три електрични релакс механизми...
73,610ДЕН 86,600ДЕН
Без данок:73,610ДЕН
БАРСКИ СТОЛ АХЦ-021
-15 %
Димензии: 55 x 57 x 85-105 cmБоја: СиваИзработка: Елегантен барски стол изработен во штоф и црни ногари..
5,942ДЕН 6,990ДЕН
Без данок:5,942ДЕН
БАРСКИ СТОЛ ВИЛ
-15 %
Димензии: 48 x 44 x 83-105 cm Димензии на седечки дел: 37 x 36 cm Висина на седиштето: 63-85 cmБоја: КафенаИзработка: Елегантен барски стол изработен во штоф и хромирана ногара..
7,047ДЕН 8,290ДЕН
Без данок:7,047ДЕН
БАРСКИ СТОЛ КАРЕН
-15 %
Димензии: 38 x 40 x 78 cmБоја: Натур-сиваИзработка: Барски стол изработен од висококвалитетен штоф на седиштето и дрвени ногари во натур боја..
5,262ДЕН 6,190ДЕН
Без данок:5,262ДЕН
БАРСКИ СТОЛ П2
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Оваа барска столица го носи изгледот и практичноста во вашиот дом. Прекрасниот дизајн е бонус кога зборуваме за екстремната удобност на овој барски стол. Меките перничиња обложени со висококвалитетен материјал нудат екстремна удобност, што помага да се поддржат и релаксираат грбот и телото...
5,942ДЕН 6,990ДЕН
Без данок:5,942ДЕН
БАРСКИ СТОЛ РОБИН 2 БАРСКИ СТОЛ РОБИН 2
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Барски стол изработен во еко кожа и хромирана ногара...
4,582ДЕН 5,390ДЕН
Без данок:4,582ДЕН
БАРСКИ СТОЛ ТОРИ ТОП ЦЕНА БАРСКИ СТОЛ ТОРИ ТОП ЦЕНА
-10 %
Бренд: Мебел Ви
Стол со раконаслон изработен од штоф на делот за седење и потпирање. Црни метални ногари со златни краеви..
5,040ДЕН 5,600ДЕН
Без данок:5,040ДЕН
БАРСКИ СТОЛ Х-96 БАРСКИ СТОЛ Х-96
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Барски стол изработен од висококвалитетен штоф со метални црни ногари..
5,432ДЕН 6,390ДЕН
Без данок:5,432ДЕН
БАРСКИ СТОЛ ШАРП БАРСКИ СТОЛ ШАРП
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Модерна столица со потпирачи за раце и удобно тапацирано седиште. Столот има метална рамка, обложена во мат црна боја, основата е кружна, со дијаметар од 41 см. Подножјето за нозе обезбедува дополнителна поддршка. Седиштето е густо обложено со пена, обложено во кадифена ткаенина и е ватиран со копчи..
6,027ДЕН 7,090ДЕН
Без данок:6,027ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/111 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 111 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,712ДЕН 3,390ДЕН
Без данок:2,712ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/111 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 111 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,712ДЕН 3,390ДЕН
Без данок:2,712ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/198 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 198 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
4,632ДЕН 5,790ДЕН
Без данок:4,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/86 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 86 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,632ДЕН 3,290ДЕН
Без данок:2,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 55/86 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 55 x 34 x 86 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
2,632ДЕН 3,290ДЕН
Без данок:2,632ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/111 ЦМ БЕЛА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 111 cmБоја: БелаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
3,112ДЕН 3,890ДЕН
Без данок:3,112ДЕН
БИБЛИОТЕКА БЕЈЗЛАЈН 73/111 ЦМ СОНОМА
-20 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 73 x 34 x 111 cmБоја: СономаИзработка: Сет од полици изработени од висококвалитетна иверка од 16мм..
3,112ДЕН 3,890ДЕН
Без данок:3,112ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 369 (13 страни)