Мени
Your Cart

Status

БИРО СИТИ 3037 (0) БИРО СИТИ 3037 (0)
-10 %
БИРО СИТИ 3038 (0) БИРО СИТИ 3038 (0)
-10 %
БИРО СИТИ 3063 (0) БИРО СИТИ 3063 (0)
-10 %
БИРО СИТИ 3070 (0)
-10 %
БИФЕ ЈУЛЕДА БИФЕ ЈУЛЕДА
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка, со две вратички во бел мат боја.Едноставна модерна колекција која одлично ќе се вклопи во минималистички ентиериер...
7,470ДЕН 8,300ДЕН
Без данок:7,470ДЕН
БИФЕ АГЕНС ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3056 (0) БИФЕ АГЕНС ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3056 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со 4 врати и една фиока..
6,255ДЕН 6,950ДЕН
Без данок:6,255ДЕН
БИФЕ АГЕНС ОРЕВ - СИТИ 3056 (0) БИФЕ АГЕНС ОРЕВ - СИТИ 3056 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со 4 врати и една фиока..
6,255ДЕН 6,950ДЕН
Без данок:6,255ДЕН
БИФЕ АГЕНС СОНОМА - СИТИ 3056 (0) БИФЕ АГЕНС СОНОМА - СИТИ 3056 (0)
-10 %
Бренд: Status
ифе изработено од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм, со 4 врати и една фиока..
6,255ДЕН 6,950ДЕН
Без данок:6,255ДЕН
БИФЕ ВИГО - СИТИ 3073 (0) БИФЕ ВИГО - СИТИ 3073 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45 и 1мм..
9,270ДЕН 10,300ДЕН
Без данок:9,270ДЕН
БИФЕ ГЛОРИА БИФЕ ГЛОРИА
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од медијапан и висококвалитетна иверка 16мм. Елегантно и модерно парче мебел дизајнирано да додаде шарм и стил во вашиот дом. Неговиот дизајн хармонично ги комбинира гламурозните и модерните стилови на уникатен изглед...
25,110ДЕН 27,900ДЕН
Без данок:25,110ДЕН
БИФЕ ДЕНС - СИТИ 3071 (0) БИФЕ ДЕНС - СИТИ 3071 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм, со три врати..
5,310ДЕН 5,900ДЕН
Без данок:5,310ДЕН
БИФЕ ДУО - СИТИ 3034 (0) БИФЕ ДУО - СИТИ 3034 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака 0,45мм. Со три фиоки и две вратички..
6,750ДЕН 7,500ДЕН
Без данок:6,750ДЕН
БИФЕ КАМИЛ ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3075 (0) БИФЕ КАМИЛ ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3075 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со две врати и три фиоки..
7,470ДЕН 8,300ДЕН
Без данок:7,470ДЕН
БИФЕ КАМИЛ ОРЕВ - СИТИ 3075 (0) БИФЕ КАМИЛ ОРЕВ - СИТИ 3075 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со две врати и три фиоки..
7,470ДЕН 8,300ДЕН
Без данок:7,470ДЕН
БИФЕ МЕТА ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3076 (0) БИФЕ МЕТА ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 3076 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со четири фиоки..
9,270ДЕН 10,300ДЕН
Без данок:9,270ДЕН
БИФЕ МЕТА ОРЕВ - СИТИ 3076 (0) БИФЕ МЕТА ОРЕВ - СИТИ 3076 (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со четири фиоки..
9,270ДЕН 10,300ДЕН
Без данок:9,270ДЕН
БИФЕ ХАЛИФАКС ЛУКСОРИ (0) БИФЕ ХАЛИФАКС ЛУКСОРИ (0)
-10 %
Бренд: Status
Бифе изработено од медијапан од 18мм и висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
11,340ДЕН 12,600ДЕН
Без данок:11,340ДЕН
ВИТРИНА ЛЕНДСКЕЈП ГОЛЕМА (0) ВИТРИНА ЛЕНДСКЕЈП ГОЛЕМА (0)
-10 %
Бренд: Status
Витрина изработена од медијапан со дебелина 18мм и висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
19,440ДЕН 21,600ДЕН
Без данок:19,440ДЕН
ВИТРИНА ЛЕНДСКЕЈП МАЛА (0) ВИТРИНА ЛЕНДСКЕЈП МАЛА (0)
-10 %
Бренд: Status
Витрина изработена од медијапан со дебелина 18мм и висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
8,370ДЕН 9,300ДЕН
Без данок:8,370ДЕН
ВИТРИНА СОФИЈА - СИТИ 6235 (0) ВИТРИНА СОФИЈА - СИТИ 6235 (0)
-10 %
Бренд: Status
Витрина со стакла на вратите изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
5,940ДЕН 6,600ДЕН
Без данок:5,940ДЕН
ВИТРИНА СОФИЈА 2 - СИТИ 6237 (0) ВИТРИНА СОФИЈА 2 - СИТИ 6237 (0)
-10 %
Бренд: Status
Витрина со стакла на вратите изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
7,740ДЕН 8,600ДЕН
Без данок:7,740ДЕН
ВИТРИНА СОФИЈА 3 - СИТИ 6241 (0) ВИТРИНА СОФИЈА 3 - СИТИ 6241 (0)
-10 %
Бренд: Status
Витрина со стакла на вратите изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм..
10,170ДЕН 11,300ДЕН
Без данок:10,170ДЕН
ДЕТСКА СОБА ЈУПИ МАГЕНТА - СИТИ 5025 (0) ДЕТСКА СОБА ЈУПИ МАГЕНТА - СИТИ 5025 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од иверка со деб. 16 мм. Механизми за меко затворање на вратичките. Подигачки амортизери за душек на лежајот.. Лежајот и бирото можат да се монтираат и на спротивната страна. Подница не е вклучена..
24,210ДЕН 26,900ДЕН
Без данок:24,210ДЕН
ДЕТСКА СОБА АНГЛ ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 7064 (0) ДЕТСКА СОБА АНГЛ ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 7064 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два аголни лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значите..
22,410ДЕН 24,900ДЕН
Без данок:22,410ДЕН
ДЕТСКА СОБА АНГЛ ОРЕВ - СИТИ 7064 (0) ДЕТСКА СОБА АНГЛ ОРЕВ - СИТИ 7064 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два аголни лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значите..
22,410ДЕН 24,900ДЕН
Без данок:22,410ДЕН
ДЕТСКА СОБА АНГЛ СОНОМА - СИТИ 7064 (0) ДЕТСКА СОБА АНГЛ СОНОМА - СИТИ 7064 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два аголни лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значите..
22,410ДЕН 24,900ДЕН
Без данок:22,410ДЕН
ДЕТСКА СОБА КИДО НОВА - СИТИ 5031 (0) ДЕТСКА СОБА КИДО НОВА - СИТИ 5031 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка од 16мм и канттрака од 0,45мм. Меко затворање на плакарот. Подница не е вклучена..
24,021ДЕН 26,690ДЕН
Без данок:24,021ДЕН
ДЕТСКА СОБА КИКИ - СИТИ 5016 (0) ДЕТСКА СОБА КИКИ - СИТИ 5016 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм, канттрака од 0,45мм. Лежај со 2 фиоки и четворокрилен ормар со механизми за меко затворање. Подница не е вклучена**Опција за нарачка со душек Орфеј 90/200..
22,770ДЕН 25,300ДЕН
Без данок:22,770ДЕН
ДЕТСКА СОБА КОМБО - СИТИ 5023 (0) ДЕТСКА СОБА КОМБО - СИТИ 5023 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од иверка. Биро со тркалца со опција за прибирање под лежајот. Меко затворање на вратичките. Можност за монтажа на обратната страна.*За оваа детска соба нема потреба од дополнителна подница. Во самата конструкција е вклучена подница..
16,110ДЕН 17,900ДЕН
Без данок:16,110ДЕН
ДЕТСКА СОБА ЛОК - СИТИ 7003 (0) ДЕТСКА СОБА ЛОК - СИТИ 7003 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Тоалетна со две фиоки и ноќно ормарче со една врата. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга стра..
10,710ДЕН 11,900ДЕН
Без данок:10,710ДЕН
ДЕТСКА СОБА МАРКО - СИТИ 5022 ДЕТСКА СОБА МАРКО - СИТИ 5022
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање на вратичките. Подигачки амортизери за душек на лежајот. Подница не е вклучена..
23,670ДЕН 26,300ДЕН
Без данок:23,670ДЕН
ДЕТСКА СОБА МАРТА ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 7066 (0) ДЕТСКА СОБА МАРТА ВЕНГЕ АСТРА - СИТИ 7066 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значително ја ..
17,370ДЕН 19,300ДЕН
Без данок:17,370ДЕН
ДЕТСКА СОБА МАРТА ОРЕВ - СИТИ 7066 (0) ДЕТСКА СОБА МАРТА ОРЕВ - СИТИ 7066 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значително ја ..
17,370ДЕН 19,300ДЕН
Без данок:17,370ДЕН
ДЕТСКА СОБА МАРТА СОНОМА - СИТИ 7066 (0) ДЕТСКА СОБА МАРТА СОНОМА - СИТИ 7066 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Вклучено меко затворање. Два лежаи. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирање, а од друга страна значително ја ..
17,370ДЕН 19,300ДЕН
Без данок:17,370ДЕН
ДЕТСКА СОБА МЕГАН - СИТИ 5026/5029 (0) ДЕТСКА СОБА МЕГАН - СИТИ 5026/5029 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање. Принт со линии на ормарот. Подница не е вклучена..
25,110ДЕН 27,900ДЕН
Без данок:25,110ДЕН
ДЕТСКА СОБА МЕЧЕ - СИТИ 5026/5028 (0) ДЕТСКА СОБА МЕЧЕ - СИТИ 5026/5028 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање. Принт со мечиња на плакарот. Подница не е вклучена..
24,030ДЕН 26,700ДЕН
Без данок:24,030ДЕН
ДЕТСКА СОБА ПРАКТИК - СИТИ 5021 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од иверка со дебелина 16мм. Лежај, два ормара, биро и натказна. Вклучени механизми за кревање на душек на лежајот. Подница не е вклучена..
25,380ДЕН 28,200ДЕН
Без данок:25,380ДЕН
ДЕТСКА СОБА РИНГ - СИТИ 7032 (0) ДЕТСКА СОБА РИНГ - СИТИ 7032 (0)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучен механизам за кревање. Тоалетна со 1 врата, библиотека со 1 врата и ноќно ормарче со 2 фиоки. Разделник во просторот на душекот, кој од една страна го дели на два попогодни делови за складирањ..
10,710ДЕН 11,900ДЕН
Без данок:10,710ДЕН
ДЕТСКА СОБА РОКО - СИТИ 5018 (0) ДЕТСКА СОБА РОКО - СИТИ 5018 (0)
-15 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од иверка со дебелина 16мм. Лежај со 2 фиоки и гардеробер со простор за пресоблекување составен од ормар и библиотека. Механизми за меко затворање. Подница не е вклучена..
21,165ДЕН 24,900ДЕН
Без данок:21,165ДЕН
ДЕТСКА СОБА СИТИ 137 СО ДВА КРЕВЕТА (СИТИ 5010) ДЕТСКА СОБА СИТИ 137 СО ДВА КРЕВЕТА (СИТИ 5010)
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од иверка со деб. 16 мм. Механизми за меко затворање на вратичките. Вклучени подници за лежаите...
26,010ДЕН 28,900ДЕН
Без данок:26,010ДЕН
ДЕТСКА СОБА ХЕЛА - 5026/5027 ДЕТСКА СОБА ХЕЛА - 5026/5027
-10 %
Бренд: Status
Изработка: Детска соба изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16 мм и канттрака од 0,45мм. Механизми за меко затворање. Подница не е вклучена..
23,310ДЕН 25,900ДЕН
Без данок:23,310ДЕН
КЛУБ БЕЈЛИ КЛУБ БЕЈЛИ
-10 %
Бренд: Status
Клуб маса изработена од иверка со црни пластични ногари (тркалца)...
5,670ДЕН 6,300ДЕН
Без данок:5,670ДЕН
КЛУБ ИНТРО 2021 КЛУБ ИНТРО 2021
-15 %
Бренд: Status
Клуб маса изработена од стакло и медијапан ногари. Калено стакло, горна плотна транспарентна, долна плотна матирана...
5,610ДЕН 6,600ДЕН
Без данок:5,610ДЕН
КОМОДА АРВЕН - СИТИ 6051 (0) КОМОДА АРВЕН - СИТИ 6051 (0)
-10 %
Бренд: Status
Комода на елементи изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Можност за монтажа со распоред на елементите по желба..
11,070ДЕН 12,300ДЕН
Без данок:11,070ДЕН
КОМОДА БЕЛГРАД - СИТИ 6053 КОМОДА БЕЛГРАД - СИТИ 6053
-10 %
Бренд: Status
Комода изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16мм и канттрака од 0,45мм. Распоредот на елементите може да биде по желба..
13,140ДЕН 14,600ДЕН
Без данок:13,140ДЕН