Menu
Your Cart

Душеци

Душеци
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
20,530ДЕН
Без данок:20,530ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
8,820ДЕН
Без данок:8,820ДЕН
Висококвалитетен душек кој нуди оптимална поддршка и удобност за време на спиењето. Нејзината конструкција на џебното јадро обезбедува рамномерна потпора на телото, додека повеќеслојните слоеви квалитетна полиуретанска пена обезбедуваат мека и удобна површина за спиење. Душекот е и визуелно привлеч..
14,850ДЕН
Без данок:14,850ДЕН
Душек со исклучителна удобност и изразени ортопедски својства. Се изработува со користење на квалитетен тврд сунѓер со специфична тежина од 25кг/м3, кој помага за држење на целото тело во природна положба и правилна позиција на вашиот грб. Основната карактеристика на овој душек е комфорот при спиењ..
10,600ДЕН
Без данок:10,600ДЕН
Душек со исклучителна удобност и изразени ортопедски својства. Се изработува со користење на квалитетен тврд сунѓер со специфична тежина од 25кг/м3, кој помага за држење на целото тело во природна положба и правилна позиција на вашиот грб. Основната карактеристика на овој душек е комфорот при спиењ..
12,300ДЕН
Без данок:12,300ДЕН
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
24,510ДЕН
Без данок:24,510ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
10,510ДЕН
Без данок:10,510ДЕН
Висококвалитетен душек кој нуди оптимална поддршка и удобност за време на спиењето. Нејзината конструкција на џебното јадро обезбедува рамномерна потпора на телото, додека повеќеслојните слоеви квалитетна полиуретанска пена обезбедуваат мека и удобна површина за спиење. Душекот е и визуелно привлеч..
17,630ДЕН
Без данок:17,630ДЕН
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
28,020ДЕН
Без данок:28,020ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
12,080ДЕН
Без данок:12,080ДЕН
Висококвалитетен душек кој нуди оптимална поддршка и удобност за време на спиењето. Нејзината конструкција на џебното јадро обезбедува рамномерна потпора на телото, додека повеќеслојните слоеви квалитетна полиуретанска пена обезбедуваат мека и удобна површина за спиење. Душекот е и визуелно привлеч..
20,170ДЕН
Без данок:20,170ДЕН
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
28,020ДЕН
Без данок:28,020ДЕН
Димензии: 140 х 200 • Висина на душекот: 25 cmОпис: 5-сантиметарски слој на внимателно проектирана PU пена со поголема густина, сертифицирана од OEKO TEX, го ублажува притисокот на креветот врз телото и овозможува релаксирачки сон. Навлака со Тенцел влакна со антибактериско дејство добро ја о..
16,900ДЕН
Без данок:16,900ДЕН
Bedman Active е во групата на средно тврди и тврди душеци, неговата цврстина ќе му помогне на на телото да биде исправено ги да релаксира мускулите, со тоа се обезбедува поддршка за луѓето кои имаат болки во грбот со тоа што им помага да спијат во најдобрата положба. Навлака со Тенцел има антибакте..
17,700ДЕН
Без данок:17,700ДЕН
Комбинација од сертифицирани PU пени со висока специфична тежина Низ ергономското јадро континуирано циркулира воздух кој ја подобрува измената на температурата и спречува прегревање на телото Навлаката од платно со Тенцел влакна за антибактериско дејство е ватирано со синтетичка вата, исклучителн..
20,400ДЕН
Без данок:20,400ДЕН
Внимателно одбраната меката PU пена сертифицирана од OEKO TEX на овој модел на душек му обезбедува правилна анатомска и ортопедска поддршка за целото тело, што е гаранција за мирен и длабок сон без превртувања во текот на ноќта. Двостран филц овозможува одлично менување на влагата и спроводливост н..
14,900ДЕН
Без данок:14,900ДЕН
ПУ пена сертифицирана од OEKO TEX со висока специфична тежина создава одлична комбинација со латекс зонската пена и на тој начин овозможува долготрајно лежење и удобен сон. Навлаката со Тенцел влакна кои имаат антибактериски својства и се отпорни на прашина,мувла, габи, инсекти и промени на мирисот..
20,300ДЕН
Без данок:20,300ДЕН
Навлаката од Тенцел влакна со антибактериско дејство од вискоза е обложено со синтетички памук кој ви дава уникатно чувство на мекост и удобност. Ткаенината совршено ја апсорбира влагата, така што површината за спиење е секогаш сува и ја регулира температурата на телото во текот на ноќта, спиењет..
15,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
Анатомски е прилагоден на телото со што се обезбедува правилна положба во текот на спиењето. Посебно се препорачува за оние кои имаат болки во рбетниот столб. Комбинација од 3 пени со различна тврдина сертифицирани од OEKO TEX, со профилирањето на пените дополнително се зголемува нивната еластичнос..
19,400ДЕН
Без данок:19,400ДЕН
Душек изработен од ПУ Пена комбинирана со мека Мемори пена, Џепно Јадро, платно со Тенцел влакна за антибактериско дејство е ватирано со синтетичка вата,има сертификат за највисока класа, со кој се гарантира дека производите не содржат штетни материи и се безбедни за здравјето на луѓето и околината..
21,500ДЕН
Без данок:21,500ДЕН
Комбинација од Бонел и ЏЕБНО јадро на пружини ,ПУ пена со висока густина сертифицирана од OEKO TEX, обезбедува добра поддршка и еластичност на душекот и се обликува според контурите и тежината на телото, намалувајќи го површинскиот притисок. Навлака со Тенцел влакна кои имаат антибактериски својств..
21,200ДЕН
Без данок:21,200ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
12,080ДЕН
Без данок:12,080ДЕН
Висококвалитетен душек кој нуди оптимална поддршка и удобност за време на спиењето. Нејзината конструкција на џебното јадро обезбедува рамномерна потпора на телото, додека повеќеслојните слоеви квалитетна полиуретанска пена обезбедуваат мека и удобна површина за спиење. Душекот е и визуелно привлеч..
20,170ДЕН
Без данок:20,170ДЕН
Душек со исклучителна удобност и изразени ортопедски својства. Се изработува со користење на квалитетен тврд сунѓер со специфична тежина од 25кг/м3, кој помага за држење на целото тело во природна положба и правилна позиција на вашиот грб. Основната карактеристика на овој душек е комфорот при спиењ..
13,300ДЕН
Без данок:13,300ДЕН
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
30,430ДЕН
Без данок:30,430ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
12,920ДЕН
Без данок:12,920ДЕН
Висококвалитетен душек кој нуди оптимална поддршка и удобност за време на спиењето. Нејзината конструкција на џебното јадро обезбедува рамномерна потпора на телото, додека повеќеслојните слоеви квалитетна полиуретанска пена обезбедуваат мека и удобна површина за спиење. Душекот е и визуелно привлеч..
21,130ДЕН
Без данок:21,130ДЕН
Душек со исклучителна удобност и изразени ортопедски својства. Се изработува со користење на квалитетен тврд сунѓер со специфична тежина од 25кг/м3, кој помага за држење на целото тело во природна положба и правилна позиција на вашиот грб. Основната карактеристика на овој душек е комфорот при спиењ..
12,900ДЕН
Без данок:12,900ДЕН
Ви нудиме луксузната удобност на душекот, душек од врвна класа со џебно јадро од 7 зони и слоеви HR пена за оптимална поддршка на телото за време на спиењето. Вградените сребрени јони во покривката за ткаенина обезбедуваат антибактериски ефект, што ја прави хигиенска и здрава опција за вашата спалн..
32,120ДЕН
Без данок:32,120ДЕН
Нашиот еластичен душек обезбедува удобна и потпорна површина за спиење која се прилагодува на обликот на вашето тело. Направен од висококвалитетна полиуретанска пена, овој душек има мазен проток на воздух кој помага во регулирање на телесната температура во текот на ноќта. Обезбедува добра комбина..
13,770ДЕН
Без данок:13,770ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 190 (7 страни)