Menu
Your Cart

Столови

Столови
Димензии: 44 x 52 x 62 cm Висина на седечки дел: 29 cm Издржливост до 40 кgБоја: Како на сликатаИзработка: Изработена од виткано дрво од бреза, метална рамка на задниот дел и квалитетен памучен мебел-штоф...
2,590ДЕН
Без данок:2,590ДЕН
СТОЛ ЈАГУАР
-15 %
Бренд: MONDIVI
..
7,217ДЕН 8,490ДЕН
Без данок:7,217ДЕН
СТОЛ АЊА НИКЕЛ
-7 %
Димензии: 48 x 44 x 93 cm Висина на седечки дел: 45 cmБоја: - Ф-430С (водење на сериски КРЕМ) - Ф-365С (водење на сериски СИВА) - Ф-368С (водење на сериски ТЕМНО СИВА) - Ф-370С (водење на сериски БЕЛА) - Ф-371С (водење на сериски ЦРНА) - Ф-398С (водење на сериски ТЕМНО СИВА) - Ф-411 (..
3,695ДЕН 3,990ДЕН
Без данок:3,695ДЕН
СТОЛ АЊА ЦРН
-7 %
Димензии: 48 x 44 x 93 cm Висина на седечки дел: 45 cmБоја: - Ф-430С (водење на сериски КРЕМ) - Ф-365С (водење на сериски СИВА) - Ф-368С (водење на сериски ТЕМНО СИВА) - Ф-370С (водење на сериски БЕЛА) - Ф-371С (водење на сериски ЦРНА) - Ф-398С (водење на сериски ТЕМНО СИВА) - Ф-411 ..
3,695ДЕН 3,990ДЕН
Без данок:3,695ДЕН
СТОЛ АРЕС ТОП ЦЕНА СТОЛ АРЕС ТОП ЦЕНА
-15 %
Димензии: 53 x 56 x 82 cm Димензии на седечки дел: 49 x 50 cm Висина на седечки дел: 49 cmБоја: - Кафена - Темно СинаИзработка: Стол изработен од штоф на делот за седење и потпирање. Златно сјајни метални ногари...
3,477ДЕН 4,090ДЕН
Без данок:3,477ДЕН
Димензии: 55 x 54 x 80 cm Димензии на седечки дел: 40 x 46 cm Висина на седечки дел: 45 cmБоја: Темно СиваИзработка: Стол изработен од нежен штоф на делот за седење и потпирање. Црни метални ногари..
4,990ДЕН
Без данок:4,990ДЕН
СТОЛ БЛАНКА ОНЛАЈН СТОЛ БЛАНКА ОНЛАЈН
-15 %
Димензија: 44 x 55 x 102 cm Висина на седечки дел: 50 cmБоја: ЦрнаИзработка: Стол изработен во еко кожа со бела странична лента. Хромирани метални ногари...
2,117ДЕН 2,490ДЕН
Без данок:2,117ДЕН
СТОЛ БУГАТИ
-15 %
Бренд: MONDIVI
..
7,642ДЕН 8,990ДЕН
Без данок:7,642ДЕН
Димензии: 58 x 54 x 81 cm Димензии на седечки дел: 43 x 44 cm Висина на седечки дел: 49 cmБоја: - Жолта - Сива - СинаИзработка: Стол изработен од штоф и црни метални ногари, ротирачки за 180 степени..
5,490ДЕН
Без данок:5,490ДЕН
СТОЛ ДАЛАС СТОЛ ДАЛАС
-15 %
Прикажани 1 до 30 од 152 (6 страни)