Menu
Your Cart

Мебел Ви

Бренд: Мебел Ви
Димензии: 315 х 240 cm 3-тросед: L 235 х W 80 х H 90 cm 2-двосед: L 240 х W 80 х H 90 cm Височина на седиште: 42 cm Длабочина на седиште: 52 cm Димензија за спиење: 150 х 240 cmБои/Дезени: - ИЗБОР ОД СИТЕ ( Ф ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( С ) ПЛАТНА - ИЗБОР ОД СИТЕ ( ПР ) ПЛАТНАРаспоре..
44,900ДЕН
Без данок:44,900ДЕН
АГ БЕРЛИН Х5168М АГ БЕРЛИН Х5168М
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 290 x 215 x 85 х 105 cmДлабочина на седиште: 55 cmБоја: Темно сиваИзработка: Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со два релакс механизми..
78,710ДЕН 92,600ДЕН
Без данок:78,710ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 220 х 150 х 80 cmБоја: - Светло Сива (ENJOY 3 TAUPE) - Кафена (ENJOY 4 BROWN)Изработка: Аголна гарнитура која може да се монтира и лев и десен агол. Изработена од висококвалитетен штоф со дрвени ногари..
24,300ДЕН
Без данок:24,300ДЕН
АГ ВАШИНГТОН 50313 ДЕСНА АГ ВАШИНГТОН 50313 ДЕСНА
-15 %
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 295 x 295 х 100 cmБоја: СиваИзработка: Гарнитура изработена од висококвалитетен штоф, со електричен релакс механизми...
69,955ДЕН 82,300ДЕН
Без данок:69,955ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 268 х 186 х 83 cm Површина за спиење: 145 х 214 cm Висина на седиштето: 47 cm Длабочина на седиштето: 78 cmБоја: - ГОМЕЗ 1/2/3/14 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви, пена Мех..
51,300ДЕН
Без данок:51,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 268 х 186 х 83 cm Површина за спиење: 145 х 214 cm Висина на седиштето: 47 cm Длабочина на седиштето: 78 cmБоја: - ГОМЕЗ 1/2/3/14 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви, пена Мех..
51,300ДЕН
Без данок:51,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 294 х 212 х 81 cm Површина за спиење: 164 х 191 cm Висина на седиштето: 46 cm Длабочина на седиштето: 82 cmБоја: - ОЛИФАНТЕ 13/11 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви, пена Механи..
51,900ДЕН
Без данок:51,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 294 х 212 х 81 cm Површина за спиење: 164 х 191 cm Висина на седиштето: 46 cm Длабочина на седиштето: 82 cmБоја: - ОЛИФАНТЕ 13/11 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви, пена Механи..
51,900ДЕН
Без данок:51,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 282 х 212 х 81 cm Површина за спиење: 140 х 191 cm Висина на седиштето: 46 cm Длабочина на седиштето: 70 cm Боја: - КАТРИН 07/06, ФАДО ЕКСТРА 106 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви..
43,300ДЕН
Без данок:43,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 282 х 212 х 81 cm Површина за спиење: 140 х 191 cm Висина на седиштето: 46 cm Длабочина на седиштето: 70 cm Боја: - КАТРИН 07/06, ФАДО ЕКСТРА 106 (како на сликата)Опис: Аголна гарнитура изработена од меко дрво, иверица, дрвена рамка со летви, пена Перници: дрвена рамка со летви..
43,300ДЕН
Без данок:43,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: 267 х 172 х 95 cm Височина на седиште: 56 cm Димензии за спиење: 154 x 222 cmБои/Дезени: - ПР-01 - Ф-418 - Ф-420 - Ф-496 - Ф-501Број на бои: Еднобојна Седиште: Сунѓер тип Т-3550, деб. 10 cm Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно ..
37,600ДЕН
Без данок:37,600ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 1683 (57 страни)