Мени
Your Cart

Тросед

Тросед
ТРОСЕД БАРОК КАФЕНА ТРОСЕД БАРОК КАФЕНА
-30 %
Бренд: Мебел Ви
Тросед изработен во штоф со подлога под седиште од бонел јадро. Пластични црни ногари и механизми за спиење и складирање...
13,900ДЕН 19,900ДЕН
Без данок:13,900ДЕН
ТРОСЕД БАРОК СИВА ТРОСЕД БАРОК СИВА
-30 %
Бренд: Мебел Ви
Тросед изработен во штоф со подлога под седиште од бонел јадро. Пластични црни ногари и механизми за спиење и складирање...
13,900ДЕН 19,900ДЕН
Без данок:13,900ДЕН
ТРОСЕД БАРСЕЛОНА(ЧОКО) ТРОСЕД БАРСЕЛОНА(ЧОКО)
-15 %
Димензии: 217 х 90 х 69 cm Димензии за спиење: 140 х 185 cmБоја: Тиркиз (TURKIS 17)Изработка: Тросед изработен од високовалитетен штоф, со механизам за спиење и дрвени ногари..
24,565ДЕН 28,900ДЕН
Без данок:24,565ДЕН
ТРОСЕД ВАРНА ТРОСЕД ВАРНА
-15 %
ТРОСЕД ВЕГА ТРОСЕД ВЕГА
-10 %
ТРОСЕД ВЕРОНА ТРОСЕД ВЕРОНА
-10 %
Бренд: MONDIVI
..
34,110ДЕН 37,900ДЕН
Без данок:34,110ДЕН
ТРОСЕД ДАНИЕЛА ТРОСЕД ДАНИЕЛА
-10 %
Димензии: L 205 х W 90 х H 105 cm Височина на седиште: 49 cm Длабочина на седиште: 47 cmБои/Дезени: СИТЕНачин на комбинирање на бои: / Број на бои: Еднобојна Механизам: Латофлекс 152 цм Лежај: Сунѓер С-30..
32,310ДЕН 35,900ДЕН
Без данок:32,310ДЕН
ТРОСЕД КАЛИФОРНИЈА
-20 %
Димензии: 240 x 85 x 95 cm Висина на седиштето: 40 cmБоја: КафенаОпис: Тросед изработен од висококвалитетен штоф со метални ногари. Троседот е направен во софистициран дизајн кој ќе ги привлече љубителите на елегантни форми...
22,880ДЕН 28,600ДЕН
Без данок:22,880ДЕН
ТРОСЕД ЛЕКСУС СВЕТЛО СИВА
-10 %
Димензии: L 221 х W 80 х H 90 cm Димензии за спиење: 114 x 194 cmБоја: Светло СиваИзработка: Тросед изработен во штоф со подлога под седиште од бонел јадро. Пластични црни ногари и механизми за спиење и складирање...
20,610ДЕН 22,900ДЕН
Без данок:20,610ДЕН
ТРОСЕД МИКА ТРОСЕД МИКА
-10 %
ТРОСЕД МИЛАНО ТРОСЕД МИЛАНО
-10 %
Бренд: MONDIVI
..
27,810ДЕН 30,900ДЕН
Без данок:27,810ДЕН
ТРОСЕД ПЕРЛА БЕЖ (0) ТРОСЕД ПЕРЛА БЕЖ (0)
-10 %
Димензии: 236 х 90 х 78 cm Место за спиење: 200 х 145 cmБоја: БежОпис: Тросед изработен од висококвалиттени материјали. 1.Рамка ос бука-иверка 2.Иверка 10 мм 3.Џебна пружина 8 cm 4.ПУ пена 28 кг/m3- 6 cm 5.Полиестерски влакна 100g/m2 6.ШтофШармот на тросед Перла создава уникатна..
30,690ДЕН 34,100ДЕН
Без данок:30,690ДЕН
ТРОСЕД ПЕРЛА СИВА (0) ТРОСЕД ПЕРЛА СИВА (0)
-10 %
Димензии: 236 х 90 х 78 cm Место за спиење: 200 х 145 cmБоја: Темна сиваОпис: Тросед изработен од висококвалиттени материјали. 1.Рамка ос бука-иверка 2.Иверка 10 мм 3.Џебна пружина 8 cm 4.ПУ пена 28 кг/m3- 6 cm 5.Полиестерски влакна 100g/m2 6.ШтофШармот на тросед Перла создава у..
30,690ДЕН 34,100ДЕН
Без данок:30,690ДЕН
ТРОСЕД ПЕРЛА ТИРКИЗ (0) ТРОСЕД ПЕРЛА ТИРКИЗ (0)
-10 %
Димензии: 236 х 90 х 78 cm Место за спиење: 200 х 145 cmБоја: ТиркизОпис: Тросед изработен од висококвалиттени материјали. 1.Рамка ос бука-иверка 2.Иверка 10 мм 3.Џебна пружина 8 cm 4.ПУ пена 28 кг/m3- 6 cm 5.Полиестерски влакна 100g/m2 6.ШтофШармот на тросед Перла создава уника..
30,690ДЕН 34,100ДЕН
Без данок:30,690ДЕН
ТРОСЕД ПЛУМ КАФЕНА ТРОСЕД ПЛУМ КАФЕНА
-24 %
Бренд: Мебел Ви
Тросед изработен во штоф, со пластични кафени ногари и механизам за спуштање...
15,900ДЕН 20,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
ТРОСЕД ПЛУМ СИВА ТРОСЕД ПЛУМ СИВА
-24 %
Бренд: Мебел Ви
Тросед изработен во штоф, со пластични кафени ногари и механизам за спуштање...
15,900ДЕН 20,900ДЕН
Без данок:15,900ДЕН
ТРОСЕД РОН ТОП ЦЕНА ТРОСЕД РОН ТОП ЦЕНА
-9 %
Димензии: L 190 х W 100 х H 90 cm Височина на седиште: 43 cm Длабочина на седиште: 65 cm Димензии за спуштање: L 190 x 125 WБоја: - Темно Кафена (NR 402) - Светло Кафена (NR 401) - Тиркизна (NR 102)Содржина на ткаенина: Изработена е од 100% полиестерски материјал. Препорака за нега /..
19,995ДЕН 21,990ДЕН
Без данок:19,995ДЕН