Menu
Your Cart

Спални соби

Спални соби
Бренд: Мебел Ви
Димензија: Лежај: 167,5 x 235 x 120 cm (за душек 160 x 200 cm) Плакар: 220 x 61 x 210,5 cm 2х Натказни: 58 x 41 x 120 cmБоја: ДабИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка, табла комбинирана со еко кожа, со вклучено лед осветлување..
67,800ДЕН
Без данок:67,800ДЕН
Бренд: Status
Димензија: Лежај: 205 x 265 x 90 cm (за душек 160 x 200 cm) Плакар: 180 x 61 x 216 cmБоја: Варио легато Вт 42 ц и иверка варио сахра вт 651 (како на сликата)Изработка: Спална соба изработена во иверка со дебелина 16 мм, древен дезен иверка варио легато Вт 42 ц и иверка варио сахра вт 651..
33,500ДЕН
Без данок:33,500ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај со натказни: 226 x 206 x 78 cm за душек: 160 x 200 cm Плакар: 150 x 59 x 191 cmБоја:- Венге астраИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм и 1мм. Механизми за подигање на душекот. Огледало на средина на плакарот. П..
25,300ДЕН
Без данок:25,300ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај со натказни: 226 x 206 x 78 cm за душек: 160 x 200 cm Плакар: 150 x 59 x 191 cmБоја: - Орев адмиралИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм и 1мм. Механизми за подигање на душекот. Огледало на средина на плакарот. Подн..
25,300ДЕН
Без данок:25,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај со натказни: 226 x 206 x 78 cm за душек: 160 x 200 cm Плакар: 150 x 59 x 191 cmБоја: Сонома арвен со бела сјајИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм и 1мм. Механизми за подигање на душекот. Огледало на средина на пла..
26,900ДЕН
Без данок:26,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај со натказни: 226 x 206 x 78 cm за душек: 160 x 200 cm Плакар: 150 x 59 x 191 cmБоја:- Темна сономаИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм и 1мм. Механизми за подигање на душекот. Огледало на средина на плакарот. ..
25,300ДЕН
Без данок:25,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај со натказни: 254,6 х 205 х 90 cm (душек 160 х 200) Плакар: 220 х 60 х 202 cmБоја: Темен даб со црна матИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм, тапациран дел на таблата, подница не е вклучена...
34,800ДЕН
Без данок:34,800ДЕН
Димензии: Лежај со натказни: 254,6 х 205 х 90 cm (Димензии за душек 160 х 200) Плакар: 220 х 60 х 202 cmБоја: Дрвен дезен (сенза) со црна матОпис: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм, комбинирана табла со тапациран дел...
32,900ДЕН
Без данок:32,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 164,5 х 206 х 96 cm Натказни:45 х 35,5 х 40 cm Ормар: 200 х 52,5 х 202,5 cm Тоалетна:85 х 40,5 х 67,5 cm Боја: -Сонома Арвен со Бел сјај и Бело мазноМатеријал: - иверка 16ммОпис: Спалната има модерен изглед комбинирајќи го Високиот Бел сјај. Лежајот има механиз..
42,300ДЕН
Без данок:42,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: Лежај: 170 x 206 x 91 cm (за душек 160 x 200 cm) Висина на лежај: 35 cm Ормар: 180 x 52 x 203 cm Тоалетна: 90 x 45 x 83 cm Натказни: 50 x 45 x 34 cmБоја: БелаИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 18мм во Бела Сјај (лице) Бела (корпус). Четворокри..
40,900ДЕН
Без данок:40,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164,5 x 206 x 78 cm (за душек: 160 x 200 cm) Плакар: 120 x 52,5 x 191 cm Натказни: 50 х 35 х 51 cm Тоалетна: 154 х 43 х 85 cmБоја: - Венге астраИзработка: Спалната Алек има се што ви е потребно за опремување на вашата спална соба. Креветот е опремен со механизам за по..
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164,5 x 206 x 78 cm (за душек: 160 x 200 cm) Плакар: 120 x 52,5 x 191 cm Натказни: 50 х 35 х 51 cm Тоалетна: 154 х 43 х 85 cmБоја:- Орев адмиралИзработка: Спалната Алек има се што ви е потребно за опремување на вашата спална соба. Креветот е опремен со механизам ..
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164,5 x 206 x 78 cm (за душек: 160 x 200 cm) Плакар: 120 x 52,5 x 191 cm Натказни: 50 х 35 х 51 cm Тоалетна: 154 х 43 х 85 cmБоја: Бела сјај со сономаИзработка: Спалната Алек има се што ви е потребно за опремување на вашата спална соба. Креветот е опремен со механизам з..
31,900ДЕН
Без данок:31,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164,5 x 206 x 78 cm (за душек: 160 x 200 cm) Плакар: 120 x 52,5 x 191 cm Натказни: 50 х 35 х 51 cm Тоалетна: 154 х 43 х 85 cmБоја: - Темна сономаИзработка: Спалната Алек има се што ви е потребно за опремување на вашата спална соба. Креветот е опремен со механизам за..
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 168,5 x 212,5 x 101 cm за душек: 160 x 200 cm Плакар: 200 x 52,5 x 211 cm Натказни: 45 х 35,5 х 41 cm Тоалетна: 70 х 45,5 х 74 cmБоја: Кафена даб со бела софтИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка од 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучени механизми за кр..
36,900ДЕН
Без данок:36,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164 x 204 x 70 cm (за душек: 160 x 200 cm) Ормар: 110 x 50 x 180 cm 2 х Натказни: 40 х 28,5 х 34 cmБоја: Сонома арвен со сонома шокоИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм. Меко затворање на ормарот. Подница не е вклуч..
15,300ДЕН
Без данок:15,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензија: Лежај: 223 x 217 x 125 cm (за душек 180 x 200 cm) Висина на лежај: 42 cm Ормар: 250 x 61 x 216 cm Тоалетна: 114 x 44 x 160 cm Натказни: 54 x 40 x 40 cmБоја: Масима дарк со кремИзработка: Спална изработена во иверица масима дарк со дебелина 18 и 25 мм, лице делови со пвц фолиј..
79,300ДЕН
Без данок:79,300ДЕН
Бренд: Status
Димензија: Лежај: 226 х 206 x 78 cm Димензии за душек: 160 x 200 cm 2 х Ормар: 80 х 52,5 x 191 cm Тоалетна: 100 x 43,5 x 91 cmБоја: - Венге со астраИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со вклучен механизам за подигање на душекот...
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Status
Димензија: Лежај: 226 х 206 x 78 cm Димензии за душек: 160 x 200 cm 2 х Ормар: 80 х 52,5 x 191 cm Тоалетна: 100 x 43,5 x 91 cmБоја: - Орев адмиралИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со вклучен механизам за подигање на душекот.Вк..
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Status
Димензија: Лежај: 226 х 206 x 78 cm Димензии за душек: 160 x 200 cm 2 х Ормар: 80 х 52,5 x 191 cm Тоалетна: 100 x 43,5 x 91 cmБоја: Бела сјај со сономаИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со вклучен механизам за подигање на душекот.В..
32,900ДЕН
Без данок:32,900ДЕН
Бренд: Status
Димензија: Лежај: 226 х 206 x 78 cm Димензии за душек: 160 x 200 cm 2 х Ормар: 80 х 52,5 x 191 cm Тоалетна: 100 x 43,5 x 91 cmБоја: - СономаИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка 16мм и канттрака од 0,45мм, со вклучен механизам за подигање на душекот.Вклучено..
29,900ДЕН
Без данок:29,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димезнии: Лежај: 187,5 x 210 x 91,7 cm (за душек 180 х 200 cm) Плакар: 270 x 61 x 223 cm 1хНатказна: 50 x 41,5 x 48,5 cm Тоалетна: 155 x 42 x 93 cmБоја: Како на фотографијата (две комбинации на темен даб)Материјал: Спална изработена од висококвалитетна иверка од 16мм. На лежајот комбин..
79,000ДЕН
Без данок:79,000ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај со натказни: 285 x 209 x 97 cm (за душек 160х200 cm) * Лежајот доаѓа без дополнителниот елемент за седење. Плакар: 270 x 61 x 210 cm (со лизгачки врати) Тоалетна: 161 x 43 x 107 cmБоја: Како на фотографијата (две комбинации на темен даб)Материјал: Спална соба изработена о..
70,600ДЕН
Без данок:70,600ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај: 164.5 x 212 x 130 cm (за душек: 160 x 200 cm) Плакар: 203 x 54 x 212 cm Натказни: 50 х 45,5 х 60 cmБоја: Бела сјај со синоИзработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка и медијапан (лице) со деб. 16мм и канттрака од 0,45мм. Вклучено меко затворање. Подница не е..
43,900ДЕН
Без данок:43,900ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај:165 х 205 х 85 cm (За душек: 160 x 200 cm) Натказни: 50 х 38 х 40 cm Ормар: 160 x 50 x 190 cmБоја: Дрвен дезен варио варна вт 867 со варио бела мазнаИзработка: Спална соба изработена во иверица со дебелина 16 мм , дрвен дезен иверица варио варна вт 867 со бела мазна. ..
30,500ДЕН
Без данок:30,500ДЕН
Бренд: Status
Димензии: Лежај:165 х 205 х 85 cm (За душек: 160 x 200 cm) Натказни: 50 х 38 х 40 cm Ормар: 160 x 50 x 190 cmБоја: Дрвен дезен (даб) со црна матИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверица со дебелина 16 мм , дрвен дезен иверица со црна мат. Подница не е вклучена на леж..
30,500ДЕН
Без данок:30,500ДЕН
Димензии: Лежај: 197,6 х 102,7 х 208,1 cm (За душек 180х200 cm) Ормар: 215,9 х 214 х 59,6 cm Тоалетна: 101,6 х 87 х 42 cm Наткасна: 61,6 х 52 х 42 cmВо комплетот е вклучено: Лежај, ормар, наткасна и тоалетна.Боја: БелаОпис: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелин..
61,300ДЕН
Без данок:61,300ДЕН
Димензии: Лежај: 197,6 х 102,7 х 208,1 cm (За душек 180х200 cm) Ормар: 215,9 х 214 х 59,6 cm Тоалетна: 101,6 х 87 х 42 cm Наткасна: 61,6 х 52 х 42 cmВо комплетот е вклучено: Лежај, ормар, наткасна и тоалетна.Боја: СинаОпис: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелин..
61,300ДЕН
Без данок:61,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: Лежај: 164,5 x 206 x 96,5 cm за душек: 160 x 200 cm Ормар: 200 x 58,5 x 214,5 cm Тоалетна: 120 x 43,5 x 89,5 cm Натказни: 45 х 40,5 х 96,5 cmБоја: Стар стил - изглед со црнаИзработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 16 мм и канттрака од 0,45мм. П..
49,900ДЕН
Без данок:49,900ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 103 (4 страни)