Menu
Your Cart

Кујнски елементи

Кујнски елементи
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 40 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 249 и 265) ..
3,200ДЕН
Без данок:3,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 19 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна-Полица Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус.Модулната колекција на серијата АНТРАЦИТ СЈАЈ нуди огромни можности за комбинирање и целосно и..
4,800ДЕН
Без данок:4,800ДЕН
Бренд: MONDIVI
Димензии: L 35 х W 35 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со меко затворање и полица. Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. ..
2,600ДЕН
Без данок:2,600ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 30 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со меко затворање и полица.Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. ..
2,400ДЕН
Без данок:2,400ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 59(30) х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239,..
6,200ДЕН
Без данок:6,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224,..
4,300ДЕН
Без данок:4,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224..
5,500ДЕН
Без данок:5,500ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 68 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање (погоден за вграден аспиратор). Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 36 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една хоризонтална врата со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 22..
2,550ДЕН
Без данок:2,550ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен аголен елемент за кујна со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм к..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 50 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. ..
3,350ДЕН
Без данок:3,350ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 40 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со меко затворање и полица. Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. ..
2,900ДЕН
Без данок:2,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 40 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една стаклена врата со меко затворање и полица. Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со..
3,300ДЕН
Без данок:3,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две стаклени врати со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со..
5,700ДЕН
Без данок:5,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 50 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една стаклена врата со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка с..
3,800ДЕН
Без данок:3,800ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање и полица. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 2..
4,000ДЕН
Без данок:4,000ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање и полица. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 24..
4,950ДЕН
Без данок:4,950ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 45 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. ..
3,200ДЕН
Без данок:3,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање, полица и отворен долен дел. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238..
3,700ДЕН
Без данок:3,700ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Антрацит Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање, полица и отворен долен дел. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238..
4,400ДЕН
Без данок:4,400ДЕН
Димензии: L 30 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една врата со меко затворање и полица . Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 1..
2,400ДЕН
Без данок:2,400ДЕН
Димензии: L 60 х W 19 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна.Полица Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 249 и 265)Модулната колекција на сер..
4,800ДЕН
Без данок:4,800ДЕН
Димензии: L 80 х W 59(30) х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224..
6,200ДЕН
Без данок:6,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 40 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 249 и 265)М..
3,200ДЕН
Без данок:3,200ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање . Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, ..
4,300ДЕН
Без данок:4,300ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 80 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две хоризонтални врати со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 24..
5,500ДЕН
Без данок:5,500ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 68 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со две врати со меко затворање (погоден за вградување на аспиратор). Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 2..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 36 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една хоризонтална врата со меко затворање. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16мм корпус. Вклучени рачки по избор (модели 240, 227, 238, 247, 239, 224, 2..
2,550ДЕН
Без данок:2,550ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 35 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен елемент за кујна со една врата со меко затворање и полица. Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебелина 16м..
2,650ДЕН
Без данок:2,650ДЕН
Бренд: Мебел Ви
Димензии: L 60 х W 30 х H 72 cmБоја: - Лице: Бела Сјај - Корпус: Бела мазнаОпис: Горен аголен елемент за кујна со една врата со меко затворање и полица. Модулот може да биде и лево и десно за најдобро да одговара на вашите потреби. Изработен од фолиран медијапан лице и иверка со дебе..
3,900ДЕН
Без данок:3,900ДЕН
Прикажани 1 до 30 од 304 (11 страни)